první menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54632 11.11.2011 14:53

Dobrý den,je mi 13 a před měsícem jsem to dostala(jen špinění) měla jsem to dostat již před 2 dny a pořád nic.Co to znamená?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak víš, žes to měla dostat před 2 dny ?

  • Chvilku trvá, než se ženě menstruační cyklus ustálí. Většinou máš zpočátku nějaké periody kratší, nějaké delší, někdy silné, jindy jen špinění. Cyklus by se měl ustálit do jednoho roku, pokud by se ani pak tak nestalo, jdi k lékaři. Mně taky trvalo, než jsem to měla pravidelně. :) Co naděláme.

  • Nemusí to znamenat nic a myslím, že ani neznamená.. Jestli jsi to před měsícem dostala poprvé a vlastně to ještě ani pořádná MS nebyla, tak nemůžeš počítat s tím, že ti to bude chodit nějak pravidelně. :)) Je ti teprve 13, tělo se teprve pořádně "připravuje", musíš vyčkat, teď MS třeba nemusíš pár měsíců vůbec dostat, jak kdo... Prostě bych to neřešila. :)) Ono se to časem "vytříbí", neboj. ;)

  • souhlasím s holkama. takhle brzo po prvním špinění nemůžeš čekat, že budeš mít ms po 28dnech (předpokládám, že si očekávala, že dojde za 28 dní). málokterá holka má ms i třeba ve 30ti letech přesne po 28dnech, většinou je tam rozptyl. některá už po 25 dnech, jiná klidně až po 40ti dnech. každá sme jiná. ničeho se neboj, však jak bude mět zase dojít, tak dorazí. jsi mlaďounká a tělo se teprve připravuje na to, aby byla ms byla pravidelná. :-)

  • já jsem první ms dostala ve 14 letech těsně před 15tkama byla to silná ms a pravedelný to nemám do teďka je mi 19 let i po jednom porodu jsem ms měla nepravidelnou pak sem brala antikoncepci ale stejně přišla jak se jí chtělo teď čekám druhý a určitěto bude ještě horší než předtím. Takže bych nestrachovala já snad ještě nikdy neměla ms po 28 dnech to bych si pamatovala

  • Já dostala první MS v 11 letech, vzdy jsem ji mela pravidelnou 28 dní, nikdy jsem zadny problem nemela. Kazde telo je opravdu jine.

  • Neboj, je úplně normální, že někdy takhle ze začátku další menstruace nepřijde ani po dvou měsících... ještě když si jen špinila. Tělo se teprve připravuje ;) Říká se, že to ustálení trvá asi tak rok... Málokterá žena to má přesné. Většinou tam je + - pár dní. A každá má cyklus jiný, někomu ms opravdu chodí po 28 dnech a jiná žena to vždy dostane po 30 dnech... to časem vypozoruješ sama ;) ...až se ti to ustálí. Určitě se neboj, vůbec nic ti není;) Já sama jsem to nikdy pravidelné neměla a jsem zdravá ;) ..už je mi 27.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist