prosím přeložit zprávu od dr děkuju :-)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19953 16.2.2011 12:59

Ahoj holky,mohla byste mi některá přeložit zprávu od doktora?
děloha v AVF,nezvětšená,endometrium 2mm,hyperechogení,ovaria bilat. norm. velikosti s drobnými folikuli,CD bez volné tekutiny. Myslím,že tohle překládá medabeda,tak jestli prosím můžeš tak přelož :-) děkuju moc a ještě by mě zajímalo jak by mělo být velké to endometrium v polovině cyklu(sem těsně po ms)?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak endometrium je děložní sliznice tu máš ted 2mm, v polovině cyklu by měla být tak cca 9mm a více.. tuším. Jinak děloha v AVF je poloha napřímená, bilat. znamená oboustranné ovaria vaječníky na kterých máš drobné folikuly (dutinky na vaječnících, které praskají v půlce cyklu(ovulace) a uvolnují vajíčka do vejcovodu..
    tak snad jsem ti to aspon trošičku přeložila:-D

  • C C C, kdo mi to tu fachá do řemesla???? :DDDD No jo Alík s Aleškem :DDD
    Dopředu nakloněná děloha, nezvětšená, výstelka děložní 2mm, s vysokou odrazivostí ultrazvuku (vidí se jako světlejší místa na sonu-nic to neznamená), vaječníky oboustraně normální velikosti, s drobnými dutinkami(tam budou budoucí vajíčka), CD je prostor mezi zadní stranou dělohy a konečníkem, kde se většinou objevuje tekutina při zánětech slepáku či ruplé cystě....blabla..no nic, ty tam nic nemáuš :DD.
    UTZ je normální. Řekla bych, že jsi po MS????

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist