problémy z vložkma při menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #75650 9.1.2013 18:04

Newim co mám dělat. Skoro pokaždé mi to přeteče přes kalhotky nekdy i přes kalhoty přitom tam mám vložku. Někdy se to ani vložky nedotkne. Co mám dělat? Děkuji za odpovědi :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad9.1.2013 19:35

    No, podle dotazu soudím, že jde o mladou slečnu, která teprve menstruovat začíná a té bych tampon fakt nedoporučila. Nechápu, jak je možné, aby ms krev protekla přes kalhotky a vložku minout. Máš vložku danou správně? Tady vlepenou v kalhotkách správnou stranou?
    Odlepení lepítka je snadné, pak nalepíš na kalhotky a vložka musí být zhruba středem k poševnímu otvoru. Ale toto asi víš.
    Jinak mám dcerku (14,5 roku), která má ms cca půl roku a tampony zkoušela asi 2x, ovšem už o nich nechce ani slyšet, zavedení je pro ni natolik bolestivé a nepříjemné a navíc se ani nepodařilo zavést, bolí to hned, takže má vložky, které si sama vybírá, já "pouze" platím :-D

  • já jsem třebas tampony používala od samotného začátku, doktorka mi sama řekla, že nemam používat velké ale jen ty malé (malá pánev) což platí doteď ale problém sem s tim neměla...

  • zkusila bych silnější a jinou vložku. Já musím používat s křidélky, jinak mi to vždy taky trochu proteče a dobré jsou always a naturela, s nimi mám dobré zkušenosti:-)

  • Záleží jakou máš vložku, zkus vyměnit značku apod.
    A jinak si myslím, že se toho vyhneš tím, že budeš používat tampony, podle síly menstruace zjistíš, jestli mini nebo normal a pro jistotu si můžeš třeba vzít ještě vložku ;)

  • Zkus jinou značku vložek, s křidélky, jak píše Merry, ty na kalhotkách lépe drží. Když máš silnější ms, tak prodávají i větší. Mě vyhovují Jessa extra Lang, prodávají je v DM a nejsou ani drahé. Používám je hlavně na noc.:-)

  • Mě se to stávalo na střední škole a často. Měla jsem silnou MS a mamka mi kupovala obyčejné vložky. Později jsem si je začala kupovat sama, jen ty super, a ještě s křidélky a ještě jsem se jistila tamponem. Pak už to bylo OK.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist