problém-venkov-obchod-daleko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #61423 26.4.2012 19:29

Dobrý den,chtela bych Vás požádat o radu.S mojí rodinou jsme se před pár měsíci odstehovali na menši farmu.Venkov se mi líbí,ale má to jednu chybu.Nejblizs mesto je hodinu a půl daleko,tak je vám doufám jasné že do nej moc často nejezdíme.Potraviny máme ve směs všechny své,jenom něco nám přiváží jedna agentura,ta ale nevozí hygienické potřeby a tak se do města jednou za pár měsíců (asi 3-4) musíme do města zajet a nakoupit je.A tak i vložky a tampony (kupuju jich víc máme jeste 3 dcery + já),připadám si divně kvůli tomu že jich vždy musím koupit víc (tak 8-10 balíčku) v obchode se na me divne dívají a tak vůbec je mi trapne.cO BY JSTE MI PORADILI,kolik max. balíčků kupujete vy?:'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vůbec neřeš, co si kdo myslí, kup jich tolik, kolik jich potřebujete, co je komu do toho. Nakonec není nic divného, když se předzásobíš. J8 mám doma taky pořádně nasyslíno, když je někde něco co používám v akci a je mi to úplně jedno.

  • Od té doby, co mám kalíšek, tak jsem si koupila jednu krabičku tampónů (zrovna jsem si ho zapomněla vzít k rodičům) a asi 4 krabičky intimek pro případ protečení :-)

  • co bych poradila? pořidtě si kalíšky ;) je to mega věc :)

  • to jsem nepochopila, to je normální, že chlapi kupujou ženám vložky či tampony, když se holky nemužou dostat do města třeba, ne??? Teda alespoň chlapi tady u nás to tak normálně dělají ;)

  • Verousek8926.4.2012 19:52

    Vykašli se na lidi, ať si myslí, co chtějí :) Já používám menstruační kalíšek, takže už nenakupuji, ale v době, kdy jsem ještě používala tampony, tak jsem si vždycky tak jednou za 3 - 4 měsíce koupila o.b. to velké balení po 56 kusech. Vložky ani intimky k tomu nepoužívám.

  • Borlova26.4.2012 23:37

    Jak píšou holky, vykašli se na lidi, co si kdo myslí ti může být jedno.;-) Kup si jich tolik co potřebuješ;-)

  • Podle mych zkušenosti v drogeriich vetsinou prodavaji zeny a ty urcite ani vetsi mnozstvi balicku vlozek nebo tamponu nešokuje, urcite to nepovazujou za neco divnyho nebo neprirozenyho, vzdyt to znaji od sebe. Predstav si, ze jsi takova prodavacka - celej den markujes nejruznejsi drogerii a pak najednou... dvacet krabicek tampónů! Spíš je to jenom neco, čeho si všimnou, nejaky vytrzeni z jejich stereotypu. Ale fakt to neřešej, pro ne je zbozi jako zbozi

  • Simone27.4.2012 10:32

    Já zase jednou kupovala pro dítě kamarádky sunary (měla jsem toho plný vozík, protože to bylo v akci), přičemž ve svých skoro 25 letech vypadám tak na 16. A musím říct, že jsem taky na sebe přitáhla pozornost, takže chápu tu mírnou nervozitu, ale holky mají pravdu - vykašli se na pohledy ostatních a ber to tak, že jim děláš kšeft, takže oni musejí být rády.
    A ten kalíšek mohu taky jen doporučit!

  • Vůbec to neřeš! Dělala jsem brigádu v Kaufu, a jen pro zajímavost, na jeden nákup nezapomenu, toho pána obdivuji, šel koupit pouze vložky a 6 malých čokoládek. Úplně jsem te paní/slečně záviděla takového chlapa :o) Ale věř, že lidi nakupují různě zaměřené nákupy, nad tím se prodavačka nemůže pozastavit, myslím si, že jí to je jedno a neřešila bych to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist