problém

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39750 6.4.2012 12:10

Ahoj chtěla bych se zeptat jestli se vám taky stalo něco podobnéo. Už delší dobu se mi strácí spodní prádlo, vložky atd. myslela jsem že v tom má prsty syn, a taky že jo, vzala jsem si jeho notebook když byl pryč a našla jsem v něm nafocené moje tanga, podprdy , dokonce fotky mých prsou zadku a fotky z pohledu pod sukní !!! + videa jak se sprchuji nebo jak jsem na záchodě a bohužel má natočenou i moji masturbaci v ložnici :( fakt nevím co s tím. mám s ním promluvit ?
Děkuj i:'-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a nechceš se zajít poradit k nějakému dětskému psychologovi? Jako abys věděla, jak s ním o tom mluvit, nemyslím si, že to bude nějaký velký problém. Nejspíš začíná dospívat.

  • zabavila bych počítač, mobil, foťák, promluvila bych s ním - hlavně bych chtěla vysvětlení - proč, jestli se mu líbí starší ženy nebo nestli to třeba někomu ukazoval nebo prostě důvod proč to dělal. ale hlavně řešit. teď to může být focení, příště třeba znásilnění, může se z toho vyklubat nějaká sexuální odchylka... a taky cenzurovat pořady v televizi - dnešní programy v televizi k takovémuto chování přímo vybízejí, tak se jednání tvého syna ani nedivím, média hodně ovlivňují. televize je svinstvo - doporučuji "vyhodit oknem" ...

  • no tak to je síla. Nevím jestli je to výchovné, ale asi by pořádně dostal, počítač zabaven... no hlavně bych chtěla vysvětlit proč

  • A není možné, že to dělá pro peníze? Fetišisté jsou ochotni zaplatit velké částky za nošené spodní prádlo, to by vysvětlovalo ty fotografie prádla, že je vystavuje na internetu. A co jsem vyčetla z jednoho článku, tak částka za prádlo stoupá pokud prodejce poskytne nějaký důkaz, že to není prádlo "ukradené", ale že jej prodává dobrovolně ta žena, jež ho nosila. Proto se právě jako důkaz posílají fotky a různá videa na kterých je ona prodávající osoba (samozřejmě musí jít o materiály lechtivé, fotografie z dovolené nedokazuje nic). Myslím, že to klidně může být tohle, že si chce syn "vydělat" nějaké peníze. Ale není zde uvedeno kolik mu je let, takže pokud je ještě malý, tak to může být prostě jen zvědavost. Ale to už tu bylo zmíněno, že to by si mohl jednoduše najít fotky a videa na internetu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist