pozitivní testy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #35470 15.9.2011 13:14

Dobrý den můžete mi prosím někdo poradit?Včera jsem si dělala TT a vyšel mi pozitivní,volala jsem své doktorce a ta mi řekla ať přijdu,bohužel na ultrazvuku nic neviděla,ale vzala mi krev s tím že výsledkybudou druhý den.Dneska ráno jsem si dělala test znova a zase // a dokonce malinko silnější než včera,dopoledne jsem volala na výsledky krve a doktorka mi řekla že HCG mám 10,04 a na těhotenství to nevypadá,ale mám přijít za týden a udělá mi testy znova.Nějak se mi to nezdálo a tak jsem zašla k druhé p.doktorce a ta mi řekla skoro to stejný,jen s tím že to je možná ještě brzy,pokud mám dostat měsíčky až příští týden a po ultrazvuku mi řekla že to vypadá že v pravým vejcovodu k něčemu došlo,ale nejde to moc vidět.Máte s tím prosím někdo zkušenosti?Prosím poraďte mi! jo a taky mi ještě řekla doktorka že mám zvýšenou sliznici,že možná dostanu měsíčky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • takhle brzo můžeš být vůbec ráda, že ti test z moči něco ukázal. Navíc je otázkou, zda se to udrží nebo neodejde s ms, proto se taky nemá testovat takto brzy. Počkej až do termínu ms, nebo ještě líp po termínu ms a udělej test znovu. Až v nějakém 5tt může být vidět žloutkový váček, a až za takové 2 týdny srdíčko (ne-li ještě později). Do té doby by musela být dr vědma, aby ti to mohla s jistotou potvrdit.

  • full.avl15.9.2011 14:58

    Já nechápu proč testuješ, když MS má přijít nejdřív za týden. Akorát zbytečné stresování, a nedej bože, kdyby plod nebyl dost silný (tedy pokud jsi těhotná) a odešel by z nastávající MS. :) Prostě netestuj! :-))

  • alimos15.9.2011 13:32

    Já jsem to asi nepochopila. Kdy jsi měla poslední ms a kolikadenní máš cyklus?

  • Neodolám,
    zkus si přečíst http://www.womenzone.cz/encyklopedie/hladina-hcg zde je vidět, kolik HCG v krvi má být na určitý týden. Na Tvůj 3.týden by ta hladina odpovídala. Velice moc brzy testuješ a je to zbytečné. Jestliže máš nepravidelnou MS tak tím spíš. Měříš alespoň BT, abys věděla, kdy proběhla OVU? A že v pravým vejcovodu k něčemu došlo, tím myslela jako co? Pokud bys byla mimoděložně těhu, tak teď pozná stejně prd....je to příšerně maličký.

  • Ahojky,ja to měla taky tak jako ty,doktor nic neviděl tak mi vzal krev a tím mi to potvrdil ale vypadá to že to je hodne brzké těhotenství ale myslím si že se to ještě ukáže:-)DRžIM PALEčKY

  • Je možné, že je to opravdu brzy . Musíš bohužel vydržet ....hodně štěstí!

  • Souhlasím s holkama, je na to opravdu brzy. Ale třeba moje ségra byla na normální kontrole před ms. Doktroka jí řekla,že má zvýšenou sliznici, že to dostane. Za pár týdnů šla k ní znova a byla těhu. Držim palečky, hlavně klid a pevný nervy

  • petulinkaa1315.9.2011 18:04

    Docela koukam,ze 20DC ukazal TT dve //,jiny to neukaze pred MS vubec a ani po tridenim spozdeni a tobe uz takto brzy??? to musis mit ovulku snad v dobe MS nebo hnedka po ni ne? ale stejnak,jakou znacku testu sis delala???

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist