pms a bolest podbrisku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179958 11.10.2017 8:18

ahoj holky jak dlouho pred menzes mate PMS ? ja mam 6 dni do menzes ( vcera to bylo 7 dni) a poboliva me podbrisek, vcera cele odpoledne i vecer ai jak sem usinala , a dneska vstanu a zase boli cely spodek jako bricho dole vpravo i vlevo ... nespinim , BT nad 37 , tu merim pravidelne ve stejny cas..mam dnes 8 dni po ovulaci ( potvrzena ) ...je mozne ze se menzes blizi a to bricho boli uz tyden predem ?? mivate to taky ?? minuyl cyklus me bolelo bricho az 2 dny pred samotnych menzes , a to uz doprovazelo i spineni a pak sem to po trech dnech dostala

  • 11.10.2017 14:15:48 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • PMS se může objevit dá se říct kdykoliv v druhé fázi (po ovulaci). Samozřejmě častější je, že se objeví těsně před MS, ale klidně i týden před. Takže já si myslím, že je to normální, stáva se to.

  • Petrakim11.10.2017 9:21

    Já měla PMS klidně už tři dny po ovulaci (bolest prsou, podbřišek mě nikdy nebolel), takže nějkých 9 dnů přes MS (luteální fázi jsem měla 12 dnů - nyní jsem těhotná, takže nevím, jak to bude po porodu). Délka PMS se může cyklus od cyklu lišit. Někdy se ani nemusí projevit, někdy může nastoupit silně a ženy se pak domnívají, že jsou těhotné. Pouze velmi silný PMS je známkou špatné hormonální rovnováhy v těle (nedostatek progesteronu tuším se projevuje silným PMS a také špiněním před MS - ale není to pravidlo, že by to tak bylo u všech).

  • Ano, mívám to tak, klidně to začne už po ovulaci, 14dní před MS, někdy je to hodně slaboučké, někdy si vlastně ani nevšimnu, někdy je to silněhší. Pokaždé, když jsem otěhotněla, tak se toto spouštělo až v termínu příchodu menstruace, kdy jsem si cca 14 dní říkala, že to musí každou chvíli přijít (už s pozitivním testem)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 428 odpovědí a 409 659 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist