opravdu zvláštní "asi zánět"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32529 18.3.2012 14:58

Ahoj, mám takový dotaz na věc která mě trápí cca půl roku. tou dobou jsem měla poměr s jedním mužem, o kterém jsem věděla že zároven spí se svou bývalou přítelkyní, a vůbec byl tak nějak docela dost na holky. Od jiné jeho bejvalky se kterou kamarádím jsem se dozvěděla, že když s ním kdysi chodila, tak pořád měla gynekologické problémy, a asi se to nějak přenáší nebo fakt nevím. to je jedno, jsem ráda že jsem se ho zbavila :) tou dobou poprvé se mi stalo, že když mi skončila menstruace, tak jsem ještě 3-4 dny měla takový ošklivý výtok, byl lehce nazelenalý až čirý, a opravdu hodně páchnul, podobně jako zkažená menstruační tekutina. nosila jsem kvůli tomu intimky, které jsem měnila snad každé dvě hodiny (kvůli zápachu) a pořád jsem se utírala vlhčenými ubrousky, stejně to nepomohlo. bylo to cítit, já to cítila i když jsem seděla v práci, i když jsem stála někde na chodbě, prostě pořád. za pár dní to přestalo a byl klid. a když jsem to znova dostala, tak celý proces proběhl znovu. snažím se nenosit tampony, aby se mi uvnitř nešířili ty bakterie, mám to hodně slabé a jenom dva dny, tak první den nosím tampony, přes noc jen intimku (stejně nic neteče) a druhý den bud chvilku tampon, nebo mi stačí jen ta intimka. a následující 3-4 dny zase ten nechutný výtok :( když to začalo tak jsem shodou okolností byla na gyndě ale lékař mi řekl že je vše v pořádku (toto jsem ještě nepovažovala za problém tak jsem mu o tom neřekla), ale ted se tam bojím jít, stejně mi zase řekne že je všechno v normě jako vždy, a navíc je to chlap tak je mi blbý mu to vyprávět :( ale je to nejlepší doktor široko daleko...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud máš problém,tak bych rozhodně s gynekologem řešila.A blbý by mi to rozhodně nepřišlo.Každopádně bych si stěry udělat nechala.Dr na pohled neumí vyšetřit vše.někdy je potřeba udělat více.Po sléze bych se zabývala partnerem.Docela se divimJá bych nesnesla aby chlap spal se mnou a ještě s jinou.:-(:-o a kondom bych dozajista nasazovala.Když už teda o tom víš.Ten spí sní a s tebou ona muže spát zas jinde...No nechci ani domýšlet co vše mužeš chytit.Záněty mít klidně můžeš.Může to na tebe on přenášet,aniž by měl nějaké problémy.Řeš to opravu s lékařem.

  • to vypadá na klasický zánět. já vždy šla hned na gyndu, ale když jsem zrovna časově nestíhala, tak si stačilo koupit gynopevaryl (to jsou čípky a měla jsem hned klid). já jsem také měla poměr s někým kdo spal s jeho bývalou přítelkyni (já to nevěděla) a pak jsem právě dostala zánět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist