neschopenka po laparoskopii

Otázku položila: CHersi 18.2.2011 18:03

Ahojky vzhledem k tomu že se skoro 2 roky snažíme o rodinu, a od prosince navštivujeme CAR byla mi doporučena paparoskopie a hysterektopie.

chci se zeptat vás které to máte za sebou, jak dlouho jsme byly na neschopence.?
+
kolikátý DC jste šli na operaci. já bych si správně měla dojít na vyvolávací injekci 22.2. ale dnes jsem 18 DC a cítím bolest jako před MS (což je podle mě hoodně brzy)

děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já byla před rokem. Šla jsem až 18 DC, jindy nebylo místo, ale měla bys jít v první polovině cyklu, tedy před ovulací. Neschopenku jsem měla 3 týdny, ale záleží na doktorce a na tom, jak se budeš cítit, mě klidně nabídla i měsíc, ale já nechtěla. Přeji, ať ti to dopadne dobře :-)

  • Ahoj, já jsem byla ted 27.1. a bylo to 20 DC. Ve čtvrtek jsem šla do nemocnice a v pátek byla operace. V sobotu ráno mě pustili. Pak jsem byla doma do úterý a ve středu jsem šla normálně do práce. Takže jsem byla doma tři dny, což je prý v pohodě. Záleží na tom, co Ti budou dělat a jak se pak budeš cítit. Mě spravili nějaký defekt na pravém vaječníku a bohužel mi našli ložiska endometriozy. Přeji hodně štěstí a ať máš vše v pořádku :)

  • Ahojky já šla 24.11. a bylo to 24DC.Neschopenku mi dal Dr. na 14dní a dohromady to byly 3týdny s laparoskopii.
    Dělali mi laparoskopii,profuk vejcovodů,a chtomopertubaci.
    Při laparoskopii mi zjistili endometriozu na vaječníku a odoperovali ji,vejcovody OK,na druhém vaječníku cysta.
    Jelikož byla operace složitější a změnila z diagnostické na operační,tak jsem místo dostačujících 14dní bez sexu měla klasické 6nedělí.A Nesrovnalosti jsem zjištovala ještě 2m.po tom(cytlivější čípek při sexu a tak).Navíc 3m.jsem otěhotněla a v 5tt se to neuchytilo,ale neboj daří se prý po laparoskopii lépe.Prostě záleží jaká byla,jak složitá.
    Týden po laparoskopii jsem měla ms a a byla bolestivá,další už méně.Hurá..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist