nepravidelná menstruace - špinění

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36190 22.10.2011 11:09

Dobrý den. Před necelým půl rokem jsem přestala brát antikoncepci (milligest). Můj gynekog říkal, že může trvat i půl roku, než se mi ustálí cyklus. Ale. První menstruaci jsem dostala normálně, v termínu,pak byly trošku delší prodlevy, ale dalo by se říci, že přišla v čas. Ale teď, jsem jí dostala se zpožděním a to jen slabé špinění. Dělala jsem si v týdnu 3 těhu testy, všechny negativní. Nevíte, čím by to mohlo být. Poradí mi někdo?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No já myslím, že to bude tím vysazením HA. Ono ze začátku to může být ještě dobré, protože tělo je navyklé na hormony a chvíli to trvá, než to úplně odezní a tělo začne zase všechno řídit samo. Ale jestli si nejsi jistá, tak si myslím, že ti může stoprocentně poradit jen gynekolog, zkus tam zajít a uvidíš, co ti poví on. Ale když jsou testy negativní, tak to na těhotenství opravdu nevypadá. ;)

  • Simone22.10.2011 16:05

    Ahoj, já to měla podobné - první měsíc přišly jako hodinky, takže jsem se zaradovala, že mně se nepravidelnost po HA nebude týkat, ale ejhle. Cykly se pořád prodlužovaly, tak sjem začala pít kontryhel a cyklus se mi upravil až po roce. Takže bych ti doporučila taky kontryhel a pokud by se ti do roka pořád MS neupravila nebo bys nedostala menstruaci například po 2 měsících, tak bych navštívila gynekologa.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 713 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist