můžou se měsíčky zpozdit??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30179 17.8.2011 6:14

ahojky, mám dotaz, v červnu sem vysadila antikoncepci, v červenci sem měla měsíčky normálně, pak sem měla pohlavní styk bez kakékoliv ochrany, teď je srpen a já už sem to týden nedostala. dělala sem si mama testy a nic. Bojím se že je semnou něco v nepořádku. Můžou se měsíčky o tolik dní spozdit nebo se nedostavit vůbec?? ještě sem to nezažila, tak jestli máte s tímto někdo zkušenosti tak prosím napište. díky

díky za odpovědi.. myslela sem si že to nebude vážné, tohle mě přivedlo do klidového stádia, vydržím ještě pár dní a když nic tak dojdu za doktorkou..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já vysadila antikoncepci minulý rok v červnu a od té doby se nemůžu domluvit s měsíčkama. Po vysazení antikoncepce jsem je následující měsíc dostala normálně a pak už ne. Klidně jsem byla i dva měsíce bez menzes. Pak se uráčila dostavit a pak zase nic. Byla jsem dvakrát na vyvolávačce, naposledy mi na 4 měsíce předepsala duphaston, po kterém mi menzes chodilo krásně, ale po posledním balení zase nic :( testy jsou negativní, takže opět si to budu mašírovat k doktorce.

  • Ahoj, mně také cyklus po vysazení antikoncepce hodně blbnul. A to hlavně ze začátku. Jedna menstruace se mi opozdila o pár dní, další o více jak čtrnáct. To trvalo pár měsíců. Pak se to docela stabilizovalo na +- 5 dní. Prostě jak kdy :o)

  • Taky kdyz jsem vysadila, tak jsem nevedela, kdy to cekat. Jednou o 10 dni pozdeji, jednou u tyden driv. Dokonce jsem mela jeden cyklus jen asi 14 dni, misto 29 :D sileny. Ale po case se to ustalilo. Tak jeste vydrz, to prijde ;))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist