možné těhotenství ? Prosím poraďte.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49754 27.11.2011 23:17

Ahoj,

chtěla bych se s vámi podělit o své pocity a poprosit ty zkušenější o radu.
Ze zdravotních důvodů nemohu brát antikoncepci, proto používáme kondom.
Přítel je tak nějak trošku více od přírody obdařen, proto ho některé dost bolí,takže používáme XL , které jsou málo sehnatelné, takže když je chuť provozujeme přerušovanou soulož, což samozřejmě je risk, ale jsme spolu několik let a hlídáme se a nikdy nebyl žádný problém.
Až teď......
Už tak 14 dní pociťuji na sobě změny, začalo to zničeho nic, taková divná zimnice, ale né jako když jste nemocné, přišlo to vždy nárazově jakoby mnou něco projelo,potom začla zvýšená teplota a pořád mi byla zima,později začla bolest v podbřišku,poslední dny dokonce jako když ´´teču´´ občas mě píchne tam a pak zase tam,ale většinou mi to jde až do boku.Poslední dny i častěji chodím na velkou a někdy mě až chytnou křeče do konečníku.Den před předpokládanou menstruací jsem si dělala test a negativní.Teď už mám dva dny spoždění, které u mě je dost vyjímečné, když sem ho měla tak byl důvod cysta,ale byla jsem 10.listopadu u dr na kontrole a bez cysty, jinak mám ms pravidelnou.Zítra zkusím další test,ale co myslíte ?? Test jsem si před ms dělala kvůli obtížím, které jsem popisovala a ve větším davu se mi udělalo zle až do mdlob.Momentálně dítě nechceme,ale nejsem pro potraty,takže bysme si ho nechali.

Děkuji za vaše rady,názory.

PS : mám i jiné chutě, třeba brambůrky mi chutnají jinak, žádná velká změna,ale ´´něco´´ mi tam přijde jiného a neni to jediné jídlo, u kterého mám takové pocity.
Další věc, nemůžu se zbavit té zimnice a i když beru vitamíny atd, tak mám pořád chřipku, jeden den mi je líp,pak tři dny nic a pak zase hůř atd...a pořád mám plnej nos a nemůžu dýchat.A jsem hrozně zelená, už mi to řeklo hodně lidí a pořád mě tlačí žaludek.

Ještě jednou děkuji....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojík, holky Ti tady radí dobře _TT někomu ukáže opravdu až déle, někomu dřív. Pokud chceš mít jistotu, zajdi si na krev - pokud máš možnost. Jako samoplátce cca za 200,- Kč Ti udělají test na HCG v krvi a budeš mít jistotu. Hlavně, ať vše dopadne dle Tvých představ :-)

  • Já jsem třeba hned poznala,že je něco jinak - byla jsem unavená, jiné chutě, bolení prsou, podbříšku - cítíla jsem že je něco jinak a těhu jsem .. .zkus zítra testit, vyloučené že bude těhotná určitě není... Ale budu ti držet pěstičky,aby to dopadlo jak si přeješ :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist