mohu být těhu ?

Otázku položila: deniska9191 4.5.2011 15:34

Ahojte ženy, potřebuji radu jsem 10 týdnů po porodu první ms přišla 17.4 trvala 6 dní další ms mám dostat 14.5. S manžou jsme měli 4x sex s kondomem jednou nám bohužel praskl, včera sem byla na gyndě a dr. mi řekl že mám zvětšenou sliznici a ptal se mě že mám asi dostat ms jenže já měla 14 dní před ms, den předtím sem si dělala test a byl tam vlásek druhé čárky viditelný ale dost pidi a další den sem si zkoušela taky ale už byl negativní. BT mám 37, mohu být těhu ? Prosím poraďte mi !!! Břicho mě denně pobolívá jak na ms, a jednou sem měla i divné křečenemohlo s etřeba jednat o uhnizďování ?A 2x se mi stalo že sem se najedla a pak mi bylo zle, nebo se mi hromadí sliny v puse. Budu ráda za každou odpověd !!! Moc mi pomůžete a také uklidníte =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko4.5.2011 16:41

    Jednoznačnou odpověď nelze dát. Příznaky, cos vyjmenovala, jsou všechny nespecifické - ano, často jsou v souvisu s těhotenstvím, ale stejně tak to nemusí nic znamenat. Jediná hodnota BT 37 nevypovídá vůbec o ničem, je nutné měřit ji celý cyklus, tzn. vidět jak se mění v jeho průběhu. Zvláštní je ta vysoká sliznice v půlce cyklu (cykly míváš dle všeho pravidelné, alespoň dle dat, co uvádíš) - to by spíš ukazovalo, že kdybys opravdu otěhotněla, tak by to bylo někdy na začátku cyklu, ne-li ještě před MS. Nezbyde Ti než vyčkat na MS, případně si ty těhu testy opakovat co 2-3 dny. Nicméně pokud kojíš, MS Ti nemusí přijít, jak má - bývá to ze začátku ještě rozházený. Takže i kdyby Ti nepřišla, kdy ji čekáš, nemusí to nutně znamenat těhotenství. Holt asi zkoušet nadále ty testy.

  • Ahojky také neporadím Lulatko má pravdu, jinak já jsem to poprvé měla také po zhruba 10 týdnech a pak jsem to dostala až na devíti měsících.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist