miniinterupce

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45452 28.10.2011 20:18

Holky, bylo by to na dlouhé povídání, ale mám podezření že jsem v tom. Tak 2 týdny ,,těhotenství". V PO jdu k lékaři pro rady. Děťátko s přítelem nechceme, takže jsme se shodli na tom, že kdyby se to stalo, tak bych podstoupila miniinterupci. Byl na ní z vás už někdo popř. mátě nějaký zkušenosti? Kolik to tak stojí? A ještě jeden dotázek... Držim teď dietu a posiluju. Kdybych byla teda v tom a posdstoupila ten zákrok, můžu ještě před nim dělat sed-lehy? Mam na to přístroj a každej večer cvičim na břicho, můžu? Díky všem co mi napíšou.

Ano, miluju když se do mě lidi pouštěj!!! Jako abych měla dítě v 19.?? Abych měla zkaženej celej život? To radči budu bez dětí, něž mít dítě teď. Bydlím s rodiči a ještě studuji, můj přítel si vydělává dost ale jesště spolu nebydlíme, jsme spolu teprve přes rok a jsme na to mladí!!! Takže jsem nezodpovědná? To teda ne! Jak tady psala jedna slečna, že otěhotněla v 16... Máš vůbec nějaké vzdělání?? CHodila jsi někdy do práce?? Poředpokládám že žiješ se soc. dávek tak se do mě laskavě nepouštěj! Já narozdíl od tebe chci v životě něčeho dosáhnout.... A to že jsem kráva? Z jakýho důvodu? To ani neuvedeš... Abych měla dítě o které se ještě nedokážu postarat? Super... To mam zase zkaženej večer!!! Ptala jsem se tu na MINIITERUPCI, ne na vaše názory... Takže maucta!! (pro ty kteří se mě zastáli, samozřejmně děkuji:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • odpovím ti jen na otázku ohledně té ceny, mám dojem že okolo 3000, jistě to nevím. jinač nechápu, proč lidi, kteří vědějí, že dítě nechtějí se nechrání - vždyť v dnešní době je tolik druhů ochrany.

  • petulinkaa1328.10.2011 20:42

    Já podstoupila miniinterupci před 7 lety,cena byla jestli si pamatuju dobre 2500kc...po zákroku ani znamka a vse probehlo v pohode...rano na sedmou jsem prijela do spitalu a odpol. jsem jela domu.

  • Ted se platí 4200. Ráno přijedeš, udělají zákrok a večer už jsi doma. Pak budeš mít něco jako šestinedělí. Držím palce at ti to doktor nepotvrdí.

  • pro tazatelku: Hele vzdělání mám aby si věděla dceru sem viděla furt jen jedou týdně na dvě hod. ne takže vzdělaná sem mám svůj vlastní byt s přítelem sem otěhotněla po půl roce vstahu a už od začátku sme se snažili mám koupený svůj vlastní kadeřnický salon jen čekám po mateřské zatím tam pracuje má kamarádka ;-). Mám se koukám líp než ty a to daleko njn někdo holt umí a někdo ne. Mám i daleko schopnějšího snoubence. A když tedy tak studuješ a nemohla si brát anti a nechceš tak dítě tak ste spolu neměli spát ;-) takže než začneš urážet zeptej se jak na tom sem

  • Nechápu proč se tady do tazatelky řada z Vás naváží? To už aby tu člověk nepsal dotaz.. Nakonec jí odpovědi v tom na co se ptala moc nepomůžou! Řeší se tu, kdo nemá vzdělání, bere dávky, jestli má ta či ona práci, kdo má salón, lepšího přítele nebo horšího snoubence, .. koho to zajímá? Pokud se na to mít dítě necítí, je to čistě její věc a nemá se za to odsuzovat! To si ho má nechat a dát ho pak do Babyboxu? Mám spousty kolegyň, které se na dítě necítí ještě ve 30ti, ale mám kamarádky, keré měly dítě už v 18ti nebo ve dvaceti. Tak jí tu mám taky psát, že to zvládne,protože já mám taky dvě děti nebo, že Ty budeš za pár dní rodit? To je podle mě na hlavu! A to, že se bránila, když se do ní navážíte, co je zač, tak jí dáte nálepku, že ještě horší? Promiňte, ale to by se mi taky nelíbilo! Tazatelka se ptala na určitou věc, která ji dělá starost! A jak víte, jak se definitivně rozhodne až půjde od doktora? A co když v tom není? Není tohle trošku zbytečné!! Zamyslete se a příště radši nic nepište. ..........Přezdívka rajda taky mluví sama za sebe.........

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist