menstruace v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #237012 29.11.2018 20:57

Ahoj, mám prosbu je tu některá která měla v těhotenství menstruaci?
Byla stejná jako běžně?
Včera jsem začala špinit, den zpoždění, v noci to dostala ale tak divně (bolesti, ale ne silné krvácení), no a z odpolední moči na testu //.
Budu testovat po skončení krvácení, ale zajímají mě zkušenosti.
Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia129.11.2018 21:05

    Já tedy mám zkušenost s ranným potratem a hcg klesá v krvi postupně, takže den po začátku krvácení by určitě ještě 2 čárky byly. Na druhou to tak samozřejmě být nemusí, u mého potratu přišlo celkem rychle velmi silné krvácení. Jestli je slabé, tak to snad může být něco jiného, ale rozhodně bych šla k doktorovi, zvláště jsou-li bolesti.

  • Asi muze byt zacinajici potrat, nebo i MS, nekdo opravdu ma.. slysela jsem, ze jsou i takove, co maji celych 9 mesicu. Kazdopadne ted resim uplne stejnou vec. MS mela byt v nedeli, v pondeli na testu hodne slaboucky duch , dneska slabe krvaceni... myslimk ze nam nezbyva nez cekat... hodne stesti preji ;-)

  • petulinkaa1329.11.2018 22:15

    Určitě to je možné, bud jde o potrat samovolny, zkus test ještě a uvidíš a dyztak hned na gyndu, ja mela testy před první dceru pozitivní, ale divne a i zvláštní bolesti, zacala jsem krvácet po týdnu a dost silne, okamžitě jsem sla na gyndu a hned mě poslal do nemocnice na gynekologii a jednalo se o samovolny potrat. Jinak jsem sama ukázem toho, že těhotenství může být i přes MS, mamka semnou menstruovala normálně a zjistila me až naaahodne ve 22tt.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist