menstruace a nemoc?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22626 27.4.2011 9:53

Dobrý den má problém ,který se opakuje skoro každý měsíc..zruba 2 dny před menstruací mě začne bolet v krku, trochu rýma, bolest hlavy, únava, někdy i teplota...pokud už to je moc horší, jdu k doktorovi a dostanu antibiotika..nevíte jestli to vážně může mít nějakou souvislost? menstruace a nemoc?..beru antikoncepci Lindynette20 a občas se mi objevují čepy v krku, na imunitu beru hlívu ústričnou s echinaceou.Děkuji za každou radu..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já yslím že to souvislost spolu nemá. To bolení v krkua nemoc je hodně ovlivněno psychikou. Zkus se na to nezaměřovat, nemyslet na to že zas při další MS seti to bude opakovat. Bud v pohodě a smířená s tím, že tam MS prostě příjde, což je zase známka že všechno funguje jak má když MS chodí. Zkus se ale fakt zaměřit na tu psychiku. Musíš poznat sama sebe a hlavně se mít ráda, to jezáklad. Na imunitu zkus třeba nasadit mořské řasy v tabletkách chlorela nebo spirulina, ty jsou dobré, možná lepší jak ta hlíva(někdo říká ano někdo ne..)

  • pokud se ti to opakuje vážně často, tak to zkus prokonzultovat s gynekologem ať ti HA zkusí změnit i když je to velmi zvláštní že by z MS měla být teplota a bolest v krku... migrény a preMS syndrom chápu... ale bolest v krku? zvláštní

  • protože jsem hledala na netu odpověď na tutu otázku tak se musím přidat, i když jde o starý příspěvek. vždy 4 dny před menzes mi otečou uzliny a bolí mě v krku (i angína, čepy)+ teplota + rýma+ bolesti zad ale tak až migrény...taky se dopuji věcma na imunitu...není to psychikou!!!mi má MS nevadí...ale vadí mi tyto projevy, jdu k doktorovi a jsem zvědavá co vyřeší, kdyžtak písnu i pro ostatní. Antikoncepci neberu a nebudu...mám 3 krásné děti a tyto projevy u MS se vystupňovaly po 3 dítěti...

  • Mám to samé už rok,mas nějaké novinky,c o na to pomáhá? Nedaří se nám druhé dítko a těmi příznaky mi připadá,jako by se tělo něčemu branilo8-.

  • ahoj, je skvělé, že sleduješ sve telo. mne se tyto projevy zhorsily po tricitce a celkove to pricitam stsesu a unavenemu organismu... urcite je dobre odpocivat, nedelat zatezove sporty, nekomu vyhovuje joga, jinemu prochazky. je to cas, kdy si muzes dovolit nic.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist