malá prsa

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45794 16.2.2012 17:17

Mám malá prsa,skoro žádná jen vystouplé bradavky,je mi 16 a když se dívám na holky ze třídy třeba při těláku tak se mi chce skoro brečet,skoro všechny holky mají dvojky a já nulky.Slyšela jsem že když budu brát HA tak někdy po tom prsa rostou,je to pravda?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, mně teda po HA prsta nepovyrostly... Prsa rostou do 22, tak máš ještě čas...;-)

  • Někomu po HA prsa vysrostou, někomu ne, stejně tak jako někdo po HA přibere, jiný ne... Stejně ale velikost nijak dramaticky neovlivníš, je to všechno bohužel bohudík dané geneticky.

  • Ano, po HA můžou prsa vyrůst...a po vysazení zase splasknout :) To se stalo mně :) Ale neboj, je spousta chlapů, kterým se líbí holky s chlapeckou postavou - hubeňoučké, malá prsa. Vím to, protože sama mám takový mikrokozičky, že na sebe neseženu ani klasickou podprdu s pevnýma košíčkama - i ty nejmenší mi odstávají od hrudníku :D Dobrá zpráva je, že to za pár let třeba přestaneš řešit, v tvém věku je normální se pozorovat a porovnávat s holkama ve třídě...taky jsem strávila spoustu hodin před zrcadlem. Ale povím ti, že kdybych to mohla vrátit zpátky, tak se na to vyprdnu a radši budu přemýšlet nad něčím, co můžu změnit, tímhle se akorát zbytečně užíráš :(

  • Někdy stačí přidat pár kalorií do jídelníčku.;-)

  • ahoj, já docela nechápu proč si tím lámeš hlavu.Řeknu ti jak to mám já.. Jsem štíhla, dost sportuju a jím zdravě, jsem malá a nemám prsa.Mám malé a jsem radši.Radši budu mít hezkou postavu a aspoň menší prsa, než bejt baculka s prsama...A upřímně, nikdy se mi nestalo , že bych chtěla kluka a on mě třeba kvůli tomu nechtěl...Znám hodně holek co maj velká prsa,ale takový ´´věšáky´´ samozřejmě by bylo pěkný mít hezký prsa tak akorát, ale nevadí mi to..Nebolí mě zadá, občas někdo kecy měl, ale hodila jsem to za hlavu, mám jiny přednosti:-)Je to na tobě,ale rozhodně to neni handicap, ono až zestárneš tak aspoň nebudeš mít ´´věšáky´´, jsou i některé,které nemaj,ale to jsou vyjímky.A prsa ´´nějaký´´ narostou po dětech,

  • Mě nevyrostly, brala jsem HA 11 let v kuse, než jsem prvně otěhotněla, takže můžou a nemusí a hlavně nikdy ti nevyrostou o dvě čísla, kolik vážíš, možná by stačilo pár kilo navíc...

  • Vůbec se nemusíš stresovat, ještě máš času dost :-) Mám spolužačku, která přišla do prváku uplně plochá a teďka jsme ve třeťáku a má snad největší prsa ze třídy :-D A brát HA jenom kvůli tomu neni žádné řešení. Za prvé ti ani nemusí pomoct, a pokud ano, tak jenom po dobu, co budeš ty prášky brát, takže se tím vlastně nic nevyřeší..;) Hledej na sobě přednosti a dávej je najevo! ;-)

  • Z malých prsou nemusíš mít žádné vrásky :). V 16ti letech jsem měla nulky a teď se pomalu nevejdu do B. Pokud si z tebe někdo ve škole utahuje (jakože s tím mám své zkušenosti), tak ty blbce ignoruj :-). Nemá cenu se stresovat!
    Buď ráda, že můžeš sportovat, aniž by ti pořád něco překáželo :-D - velká prsa jsou na obtíž - akorát to žádná vyvynutá slečna že třídy nepřizná :-).

    Po HA můžou vlivem hormonů narůst. Pokud chceš, není problém se poradit s gynekologem. Mohl by ti předepsat takovou antikoncepci, která pomůže. Jen upozorňuji, že po HA většina holek přibere :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 533 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist