je mi nepříjemné nosit vložky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #112786 6.6.2013 14:43

Ahoj, mám takový problém, je mi strašne nepříjemné nosit vložky, špatně se mi chodí, pořád se odlepuje, nechce se mi při tělocviku cvičit...prostě bych nejraději celou mojí menstruaci proseděla na záchodě :-) . Je to normální? Mamka mi kupuje samé neznámé značky je to tím? Máte nějaké svoje oblíbené vložky které byste mi doporučily? Nechci nosit tampony, protože všechny moje kamarádky nosí vložky a já bych jim chtěla dát ještě šanci. A ještě jedna otázečka- je normální že mě při měsíčkách vůbec nebolí břicho ani hlava? Necítím se ani nějak podrážděně! ...možná bych měla být ráda :-) . Je mi teprve 13 tak chci mít ve všem jasno :-) . Mockrát díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, nikde není napsané, že tě něco musí bolet. Každá to máme jinak. Mě třeba pobolívají nohy (jak když dlouho chodíš) jen několik dní před MS a během menstruace mě nic nebolí. Spíše jsem víc aktivnější. Mívám lepší náladu.
    Jinak já jsem spokojená s Always sensitive. Jsou s křidélky. A krásně ti drží jak se shora, tak ze spoda, kde se upevňují ty křidélka.

  • Já mám nejradši značku naturella - všechno: intimky, vložky (ultra normal), tampony. Taky nemám rády ty "umělohmotný", vždycky jsem se zapařila a bylo mi to hodně nepříjemný...

  • mě třeba nevyhovovali vložky např. always, ty co tam mají ty tečky jak zadržují krev, bylo mi to taky nepříjemné a cítila sem pořád divný pocit. Musela jsem nosi ty co mají hladký povrch, například bella nebo naturela, zkus tyhle :) jsou okolo 30kč

  • Já nosím nejraději vložky značky Ria. Kupuju si s křidélky a vyrábějí i voňavé. Sice jsou teňoučké (což mi vyhovuje, pod oblečením není nic vidět a jsou pohodlné), ale díky křidélkům i "bezpečné".

  • Já mám nejraději značku Pamela, mají to v Rossmanu ale občas i někde jinde, jen intimky mi moc nevyhovují. Ale normální vložky, i ty noční mi vyhovují, žádný nepříjemný pocit, hlavně, to nejsou žádné ty "umělotiny". A voňavé nevim, párkrát jsem zkusila, a moc mi nesedly... Musíš pár vyzkoušet a uvidíš, které ti budou nejvíc vyhovovat. :-)
    A jinak, pokud tě nic nebolí, tak buď jenom ráda. :-) Aspoň u mě je to jak kdy, ale někdy mě bolí snad uplně všechno a jindy o MS ani nevím.. je to různé.

  • nemám ráda Alwas dry - ten dírkovaný povrch mi moc nevyhovoval, spíš nějaký povrch hladký - saténový, hedvábný apod. jak mají v názvech nebo typu sensitive. jednu dobu mi vyhovovaly i vložky Tesco sensitive, byly cenově přijatelné, pak sem přešla na Ria.
    momentálně se budu rozkoukávat, kam se vývoj (jak kvality, tak ceny) pohnul, protože díky těhu a poporodním období bez ms sem je dlooouho nepotřebovala.

  • Ahoj, buď ráda, že tě nic nebolí a že se při menstruaci cítíš v pohodě, na tom přece není nic špatného. Naopak je to dobře. A co se týče vložek, já používám Ria. A typ podle potřeby a síly krvácení. Perfektně drží v kalhotkách, ani se nehnou a ochrání. Obecně ale ne ultratenké, s těma nemám dobré zkušenosti. Tak přeji hodně úspěchů :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist