holení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42780 28.11.2011 19:04

Ahoj,mám poprvní menstruaci,zatím jsem si vzala vložku ale chtěla bych používat tampony,jaké jsou nejvhodnější,ty s aplikátorem?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já mám taky dotaz, proč se tvůj příspěvek jmenuje holení, když se ptáš na tampon? možná jsem trochu natvrdlá, ale nevidím v tom spojitost :)

  • já teda menstruuju X let a nedám stále dopustit na ty s aplikátorem. Když jsem začínala, používala jsem malé o.b., ale pořád jsem je cítila. A já stejně raději dávám přednost komfortu a rychlosti, takže proto mi s aplikátorem vyhovují. Nemusím se nějak "štelovat" když si chci tampon zavést, prostě jen strčim, zmáčku a je to. Nic necítím, je pravda, že co se týče kvality jsou Tampaxy horší, měkčí, ale během dne účel splní, ale třeba do bazénu bych si ho nevzala.

  • Ahoj, jestli jsi nikdy tampony neměla, jakože asi ne, když to máš poprvé, rozhodně bych vyzkoušela nejdřív ty s aplikátorem. Aplikátor ti pomůže tampon zavés jednodušeji, než bys s tím asi bojovala sama...teda aspon já začínala s aplikátorem...

  • Verousek8928.11.2011 19:34

    Já jsem začínala s tamponama mini bez aplikátoru ke konci menstruace, kdy jsem měla slabší krvácení a neměla jsem problém si ho zavést. Tampony s aplikátorem jsem použila jako vzorky jednou a nevyhovovalo mi to, protože v tom nejsou dobré tampony, ale zase na druhou stranu splní to svůj účel, kdy budeš mít jistotu toho, že tampon bude správně zaveden. Ale neboj se, u tamponů bez aplikátoru to určitě také zvládneš, jediné, co se ti může stát, že tampon zavedeš málo a budeš ho cítit. Tampon se zavádí zhruba na délku prsu a důležité je, abys ho po zavedení necítila :) Tak budeš mít jistotu, že je správně zaveden.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist