co se se mnou děje?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #84906 31.12.2012 11:18

Ahoj je mi 14 a od minulé menstruace už je to 45 dní a stále nic.. s nikým jsem nespala.. ale když jsem se dívala na příznaky těhotenství, tak na mě sedí.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • a jaké příznaky myslíš? Jinak pokud máš MS teprve krátce, je zcela normální že je cyklus velmi nepravidelný. Pokud si s nikým nespala, nemůžeš být těhotná.

  • JanaRad31.12.2012 11:30

    Pokud jsi nespala s klukem a on do tebe neejakuloval, těhotná nejsi. Pokud jsi s někým spala,t ak si udělej test. Jinsk ve tvém věku jsou výkyvy zcela normální. Tvé tělo se vyvíjí a může zlobit i cyklus. Dříve jsi měla ms pravidelnou? Kolik dní? Já bych se nebála, podle mého je to přirozené...

  • nestresuj se, v tvém věku je to normální a časem se to zlepší:-). A navíc stres tu menstruaci dál posouvá. Nezhubla jsi hodně poslední dobou nebo naopak nepřibrala jsi? Velký váhový výkyv má také na menstruaci vliv. A těhotná 100% nebudeš, když jsi s nikým nespala, takhle to nefunguje...:-)
    Teď si vzpomínám, že mě jednou menstruaci posunuly i antibiotika...

  • je ti 14 lomcuje s tebou puberta hormony se bouří a MS se musí ještě ustálit. Buď v klidu pokud jsi s nikým neměla sex nejsi těhotná:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist