co dělat na táboře při menstruaci?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49705 5.8.2011 2:07

Dobrý den, na tábor na konci prázdnin mi vychází menstruace.Jenže já se bojím,že tam nebudu mít čas na výměnu vložky a taky se tam koupe a sportuje a nemám žádné zkušenosti s tampony - menstruace mi nedávno začala.Bojím se ,že mi to "život" na táboře dost ovlivní , protože nosit vložky není zrovna příjemné.Možná je to divné ale stydím se sama před sebou zkusit tampon.Děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jen dodám...vyměnuj ho hned po koupání, jinak začne protékat(jak se do něj nasaje voda, tak krev prostě proteče) a taky na táborech se (aspon tak to bylo u nás) většinou koupe v rybnících, ne? Tak by sis tam mohla zanest i infekci, takže opravdu poctivě měň a bude to oki;) Nemusíš se ničeho bát, kup si s aplikátorem a půjde ti to dobře (jsou to TAMPAX) jinak bez aplikátoru doporučuju OB, dobře jdou tam i ven;)

  • Ahoj, vůbec se neboj a tampony si zkus. Myslím,že většina holek,žen když tampon zkusí tak už na ně nedají dopustit. Pokud jsi tampon nikdy nezaváděla, kup si s aplikatorem, je to pohodlnější a lépe se ti zavede. Vůbec se nestyď je to přirozená věc :) hodně štěstí

  • alimos5.8.2011 6:59

    Tampón je nejlepší vynález všech dob :) Věř mi, že až se ho naučíš používat, určitě na něj nedáš dopustit. Na táboře nemáš ani možnost se moc umývat a tak je tampón nejlepší řešení, neušpiníš se. Zkus nejdřív mini s aplikátorem a uvidíš, že to bude v pohodě ;) Tábor si užiješ mnohem lépe :)

  • Já sice mám MS už 20 let, ale taky nejsem tampónovej typ. Každopádně jet na tábor, jdu do nich okamžitě. Akorát já je nesmím používat hned první den, protože pak se mi dělá špatně. Takže jak říkají holky, neboj se, nestyď se, vyzkoušej.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 618 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist