antina a piercing

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 19.2.2012 11:50

Čauky žey mam dve otazky .. 1. mam antinu dienille a ted sem brala 2 plata za sebou jenomze mam byt tyden s pritelem po hrozne dlouhe dobe a tak nechcu mit po celou dobu kramy , sice se tam pise ze 2 platicka za sebou neni problem ale o tretim nic ?// myslite ze se neco stane kdyz dobru i to 3 a pak teprve menzes ? ... a ted 2. asi budu muset odcestovat pryc , bohuzel letecky a tak chci vedet jak sou na letisti ty kontoly a pipaky sundavate si piercing a nebo to jenom nahlasite ? dekuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S tím prvním nevím. Jestli je to klasická jednofázová, tak můžeš spojit i tři platíčka. A k letišti... normálně jsem nic nevyndavala, nikde tady v evropě to moc neřešili :D Bud jsem po zapípání normálně řekla, že mám pearcing nebo jim ho i ukázala. Jen v USA jsem ho vyndala, protože tam se na letištích občas chovají jako magoři;)

  • Taky beru kratší dobu Dienille, přešla jsem ze staré, která měla moc hormonů. Od některých jsem slyšela, že už při druhém platíčku špinily, protože je nízkohormonální, ale pokud se to tobě nestalo, tak třetí platíčko můžeš brát klidně s těma předchozíma. Některé si udělají pauzu jednou za rok, ale nedoporučuje se to.

  • 1. Klidně můžeš i tři platíčka :-)
    2. nevím, nemám zkušenosti

  • Můžeš i tři platíčka, taky to tak někdy dělám :) Jsou ženy co mají MS jednou za rok, ale to už je moc. Někde jsem četla, že bys měla mít MS minimálně 4x do roka. ;) Některé holky můžou brát třeba 6 platíček v kuse a v pohodě, některé berou 2 a už špiní. Pokud nechceš brát v kuse vyloženě 3 plata, můžeš z toho třetího vybrat třeba jenom týden a pak udělat pauzu, ale zbylé prášky v tom nedobraném platíčku můžeš "vyhodit" nebo nimi pak nastavovat další cyklus třeba o týden... To všechno platí pokud bereš jednofázovou klasickou antikoncepci (21+7) :)
    A s tím druhým ti neporadím, bohužel. :D

  • Majik19.2.2012 17:20

    s tou druhou otazkou, ja kdyz jsem nekam letela tak jse nic nehlasila a ani nepipala a to mam piercing v pupiku, takze neboj:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist