Zpožděná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #295036 13.3.2019 21:51

Zdravím dámy. Chci se zeptat. Vysadila jsem HA po dlouhé době užívání, nechtěla jsem do sebe již cpát hormony... Neberu ji už 7 měsíců. Hned od prvního měsíce po vysazení přišla menstruace úplně na čas (dle kalendáře) a i následující měsíce. Naposled ale jsem měla zpoždění 3 dny a momentálně čekám, neboť mám 5 dní zpoždění. Je možné, že tělo začalo reagovat nějak, nebo jaká může být příčina, že až teď se to tak rozhodilo? A máte nějaké osvědčené "babské rady", jak MS spustit? Teplou vanu a obklady jsem již zkoušela a bez efektu. A těhotná nejsem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy14.3.2019 6:57

    Měla jsem to podobně, první tři měsíce po vysazení přišla ms ve stejný den a čtvrtý měsíc najednou týden, dva týdny nic. Až po skoro 3 týdnech se dostavila. U mě nejspíš také hraje roli PCOS a mám hodně dlouhé cykly, ale přikláním se i k důvodu vysazení. Holky radí bylinkové čaje Kontryhel (tuším) a kapičky Gynex.

  • Jak dlouho si prášky brala ? Já po 12 letech přestala brát prášky v květnu 2018, od té doby jsem menzes nikdy neměla po 28 dnech nebo aspon nějak přesný.. 36 dní, 46 dní, 30 dní, 56 dní a tak dále ... Tělu to může dlouho trvat než se vzpamatuje, ber to tak, že se čistí od hormonů a že to bohužel potrvá než se vrátí do normálního stavu.

  • Bohužel ,bohudík, já měla díky práškům ms na čas, méně bolestivou, prostě lepší(do té doby nepravidelnou). Mezitim těhotenství, povedlo se hned 2.měsíc po vysazení). Není na vině cysta? Kontryhel prej cykly srovnává. Pokud by se nespustila, zašla bych k dr. Vyloučené těhotenství je testem nebo doktorem?

  • Môže byť, že telo najprv nasledovalo naučený cyklus a až po čase sa spamätalo. Napríklad, ale to už nezistíme, si prvé cykly mohla mať anovulačné a teraz ti mohla nabehnúť a teda cyklus predĺžiť (ak prišla neskôr). Ťažko povedať, ale pokiaľ ms chodí a nie sú to fakt extrémy, neriešila by som. 5 dní meškanie je nič, úprimne...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist