Zkušenosti s menstruačními kalhotkami

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195521 9.12.2019 17:01

Dobrý podvečer,dnes jsem si poprvé objednala menstruační kalhotky,viděla jsem je na internetu a docela mě zaujali jsem na ně zvědavá...Máte s nimi někdo zkušenost a pokud ano jak jste spokojeny?? Děkuji za odpověď...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem nad nimi uvažovala. Nakonec jsem se rozhodla pro kalhotky s kapsičkou a vkládám látkové vložky :-) Ale vzhledem k tomu, že jedu na "volné menstruaci" a i v nejsilnější den vložku takřka vůbec neumažu, asi časem taky sáhnu přímo po menstruačních kalhotkách. Stejně mi každá pomůcka slouží jen jako pojistka, takže se nemusím bát nějakého zápachu, nebo nepříjemného pocitu :-)

  • martinna149.12.2019 18:22

    Koupila jsem si asi před rokem Meracusky a jsem moc spokojená. Používám je teda hlavně první dny a spíš když jsem doma, ale nemám pro to rozumné vysvětlení proč spíš doma. Nebo také třeba na noc. :) Můžu se na ně 100% spolehnout, nikdy neprotekly, guma u nohavičky drží tak jak ma. Prostě parada. Takže za mě se ta investice opravdu vyplatila.

  • KatieD10.12.2019 7:17

    Ahojky, děkuji za tuto diskuzi, vůbec jsem nevěděla, že takové kalhotky existují a jsem nadšená :-) Také mám v plánu si po přečtení objednat od Snuggs, jen si nejsem jistá tou velikosti, řídila ses jejich velikostní tabulkou? :-) dekuji

  • Já teda osobní zkušenost bohužel nemám, ale taky nad tím teď dost přemýšlím. Máte některá tip jaké objednat? Já se právě dívala na nějaká srovnání, viz třeba https://entuzio.cz/menstruacni-kalhotky/ a ty Snuggs nevypadají vůbec špatně. Viděla jsem na ně právě i nějaké reklamy a tak. Opravdu jsou dobré?

  • Erikka19.4.2023 21:01

    Ahojky já zatím osobní zkušenost s menstruačními kalhotkami nemám, ale hodně zvažuji, že bych je vyzkoušela. Jen by zajímalo zda neprotečou, zda jsou pohodlné a zda nezapáchají?

  • Hanyla25.4.2023 22:04

    Já jsem třeba menstruačním kalhotkám úplně propadla, za mě nic lepšího není. Tampony mi nedělaly dobře a nošení vložek mi nebylo příjemné. Zkoušela jsem i látkové vložky, ale menstruační kalhotky jsou a mě nejlepší. Je dobré vybírat i podle složení materiálu, já se podle toho řídila a vybrala jsem si repetky. Navíc je to český výrobce a takové já ráda podpořím a mají kalhotky z příjemných materiálů, jsou příjemné na nošení, nepotíš se v nich a hlavně mi neprotečou :-).

  • Rybicka8521.5.2023 9:14

    Souhlasím, můžu se jen přidat s hodnocením. Funkční, jednoduché, designové, příjemné, neodírají a nezpůsobují potničky. Doporučuji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist