Ze by konecne tehotenstvi?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55396 15.6.2017 8:02

Zensky, ja se z toho snad picnu. To mi reknete, jak to davate. Mám endometriozu a uz nejaky ten patek bychom si prali mimco. Merila jsem si bazalni teplotu, furt se kontrolovala, po ovulaci radsi nepila, nenakladala se do vany....uplne na palici. Tak jsem se rozhodla, že na to kašlu. Ovulaci na sobě stejně poznám a alespoň nevstávám každé ráno s myšlenkou na to, jestli mi teplota klesla, nebo jestli se drří nebo - nedej bože - zvyšuje :) Každopádně, jsem teď 11 den po ovulaci a už asi čtyři dny mě boli prsa. Bradavky. Ale tak, ze i tricko je neprijemny. Citim se jak v cizi kuzi a jsem unavena jak blazen. odpoledne usinam a nebyt budiku, tak to prospim az do rana. Rikam si..ze by konecne? A hlava zase srotuje. Test si delat nechci, je brzo - 4 dny do MS - a nekolikrat tehotenstvi proste fyziologicky zamlklo, tak proc byt zbytecne zklamana ze dvou carek. Ale ty myslenky. Jak se rozptylujete? Furt se pozoruju a vymyslim teorie, co by, kdyby.... jednu myslenku si zatrhnu a za pet minut je tam jina!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 1) Držím palce ať ms konečně nedorazí a je to ono!!! :-) :-) Ty 4 dny utečou už jak nic, uvidíš!! :-)
    2) mě se teda ještě nestalo, že bych měla ty "opravdové" příznaky, ale nicméně se snažíme už taky nějaký pátek - a zvykla jsem si na to nemyslet - mám kupu práce, teď na konci roku jako učitelka fakt šílím :D a starost o domácnost, radosti s manželem, ježdění za rodiči, srazy s kamrádkami... takové to "nic" - ale fakt mám pořád co dělat...
    Ale asi to "nej" co pomáhá je fakt to, že jsem si zvykla, že to nejde + máme i problémy zdravotní, tak kdyby to vyšlo, je to spíš haluz :-D
    Tak ještě jednou, tfuj, tfuj! :)

  • Kamkri15.6.2017 9:31

    Ahoj, já ti teda neporadím - taky nejsem schopná ty myšlenky vypudit .. ikdyž jsem si je zakazovala, tak prostě hlava jede. Teď nás čeká IVF - dnes jsem byla na "předoperačním" a uplně vidím, jak budu mít po transferu nervy a budu se pozorovat a na wecko chodit s obavami, jestli se mrcha ukáže nebo ne.
    Je mi jasné, že to čekání bude masakr a taky bych uvítala tipa, jak to "neřešit".

  • Tak od šestého sedmého dne po ovulaci bývám značně nervozní. Vždycky si říkám co kdyby to ted náhodou vyšlo a pak si na to zakážu myslet. Těch pár dnů před ms bych zrychlila :-)

  • Držím palce. Ale nepatří to spíš do deníčku než do poradny?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist