Zavádění tamponu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395123 7.8.2018 20:04

Ahoj, před pár dny se mi ve výtoku začaly objevovat načervenalé skvrny, to znamená že mi začíná menstruace. Mamka mi obstarala vložky a tampony (mini). Ještě ms nemam, jen ty výtoky ale zkousela jsem si zavést tampon jenže nevím kam, na internetu jsem si našla různé návody atd... Jenže když jsem to zkusila nešlo to, ani jsem neviděla žádnou dírku, prosím poraďte 🙏

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Koukni na sebe do zrcatka. Drepni si, nohy od sebe a zrcatko dej pod sebe. Treba ve sprse. Zde porovnej https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Pochva
    Rozklikni oddil "zenska pochva". Pod cislem 2 je klitoris, c. 4 je usti mocove trubice (tudy vyteka moc pri curani), cislo 5 je pochva, do ktere vsunes tampon. Take tudy muzuv penis pronika do zeny pri sexu a je to misto, kudy se rodi dite. Tento obrazek, akorat nakresleny, je v pribalovem letacku kazdeho baleni tamponu.
    Na prvni zavadeni tamponu ti ale doporucim pockat, az se ti menstruace vice rozjede, takhle to asi nebude moc dobre klouzat a nepujde ti to.

  • stupidiack7.8.2018 20:37

    Na výtok tampon nepotřebuješ, zvlášť pokud ani nevíš, kde pochvu hledat. Dalším plusem je, že budeš mít pod kontrolou sílu výtoku, potažmo menstruace. A pokud s menstruací teprve začínáš, bude asi slabá, a i kdyby ne, vložky jsou ze začátku určitě lepší ..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist