Zavádění tamponu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #333360 5.7.2015 18:58

Ahoj holky
Chci se se zepat .Nemáte nějaké rady pro zavádění tamponu?
Jsem jeste panna a dnes jsem poprvé zkousela si ho zavést,ale bohužel nevložila jsem ani pod špičku. Jsem totiž takový hypochondr a nic nevydržím a ze všeho je mi blbě. Všude slýchám ať už od přátel nebo z internetu že zavádění tamponu je pro nekoho hračka a také mnohem lepší(prý) než vložka.Zaváděla jsem si ho 2x a měla jsem O.B (normal) nechci ani aplikátor. Myslíte že se nemám ničeho bát? Jsem s toho stále ve stresu a trápím se. Prosím poradíte mi?
Předem děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kup si tampax s aplikatorem. Pro zacatek jso The best!!! A hlavne velikost normal je pro tebe jako pannu a zacatecnici nevhodna. Nebran se aplikatoru. Aspon nez vykousis ten komforr oproti vlozce,pak te to donuti se to naucit :-)

  • Ahoj, byla jsem ze začátku asi stejný hypochondr jako ty :D špatně jsem si zavedla i o.b, tak jsem s tím sekla, ale pak jsem si koupila aplikátory od tampax a jsem fakt spokojená, jen správně přiložíš a jede sám, určitě bych neměnila a pokud máš strach nebo špatný pocit z něčeho, tak bych volila aplikátor.. přece jen umělý plast tam vklouzne rychleji, aspoň pro mě ;) zkus a uvidíš :) držím palce.

  • medulinek5.7.2015 19:03

    Nevim proc nechces aplikator,ale s ni to jde fakt samo

  • Ahoj,skusila bych O.B mini jsou menší,ne se to naučíš :) Chce to jen cvik nemusíš se ničeho bát žádné riziko ti nehrozí a pokud nemáš nějaký dlouhý nehty tak ani zranění nehrozí ;) Určitě je to lepší jak vložka a ještě v takovém počasí :) Držím palce chce to klid a cvik :) Určitě na to brzy příješ :)

  • Ahoj, jak píše Kimi, určitě zkus O.B. mini nebo ještě light flow- jsou užší a v pohodě je zavedeš i bez aplikátoru. Komfort s tamponem je s vložkou nesrovnatelný, rozhodně jdi bez obav do toho :) Jde jen o první úspěšný pokus, pak už to bude v pohodě. Zkus si sednout na bobek s rozkročenýma nohama a neboj se na tampon trochu zatlačit- rozhodně si neublížíš :)

  • Hlavně se musíš uvolnit :) kup O.B mini se silk touch povrchem a hlavně v pohodě :) nic to není :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist