Vztah na dálku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372609 21.8.2017 9:16

Dobrý den, chtěla jsem se vás zeptat, jestli věříte, že vztah na dálku může fungovat.
Potkala jsem v zahraničí kluka (18, mě bude 18 brzo) a byla to opravdu láska na první pohled, hned jsme si sedli. Jenže hned asi 8 dní potom sme se museli rozloučit a on odjel zpět do Švýcarska a ja do Česka...několikrát jsme si opakovali, že to zvládneme, že spolu budeme a já tomu opravdu věřím, ale moji rodiče mi to furt rozmlouvají, že je to blbost a že se budu akorát trápit...co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • upřímně, v tomhle věku bych tomu moc nevěřila..sejde z očí, sejde z mysli...navíc po 8 dnech jste snad ani žádný vztah nestihli začít, takže v čem pokračovat? Brala bych to jako krásný letní románek a šla dál.

  • buccaneerka221.8.2017 9:20

    Věřím, že vztah na dálku může nějaký čas fungovat, ale nevěřím na lásku na první pohled, protože pro vztah potřebuješ víc, než jenom zamilovanost. V tomto bych souhlasila s rodiči.

  • V tomto ti neporadí nikdo. Chce to vyzkoušet. Když to nezkusíš, tak to nezjistíš.

  • Já sama mám taky vztah na dálku (já 17, on 23) a potýkám se se stejnými argumenty od rodičů, jako ty. Nejdřív jim vadil i věk, ale s tím už se smířili. Myslím, že alespoň zkusit byste to měli. Chce to hodně důvěry, trpělivosti a síly. Pokud spolu nemáte být, dřív nebo pozděj to vyjde najevo. Ale pokud se ho vzdáš, protože ti to někdo řekl, budeš se trápit. Takhle ano. Toť můj pohled :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist