Vztah na dálku!!!

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44091 26.10.2012 17:51

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda některá z vás má za sebou vzta na dálku. V mém případě se nejdná o to že by byl ode mne 150 km a viděli se 1 za měsíc. V mém případě je ode mě 1800 km pryč, je to cizinec, ale je to na dobu určitou. Oba víme že v červnu až se uvidíme tak už nám nebrání nic v tom zůstat spolu. Bohužel mám trach jak těch 7 a půl měsíců zvládnem. Pro mě to není problém, ale nevím jak on. Znam ho dobře na to abych řekla, že když je semnou tak by me nepodvedl, ale na dálku, sám řekl že neví co se stane v zimě, ale že věří v tom a že chce že v červnu přiletím a zustanu s nim. Co ted myslíte že se to dá zvládnout, nemáte některá zkušenost? Jeste je to typ kluka na kterýho holky nejdou, ale zase nikdy nevíte co se stane. Ja věřim opravdu věřim že to vydrží, ale když čtu některý články, tak pochybuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já jsem se seznámila s přítelem přes net, už kdysi. Jezdili jsme za sebou na střídačku každých 14 dní, 190 km. Takto to trvalo cca. půl roku. Pak jsem se za ním přestěhovala. Teď bude mít výročí 8 let a před 10 měsíci se nám narodila dvojčata ;-). Záleží jen na vás dvouch, pokud spolu budete chtít vydržet i přes to, že za sebou budete dojíždět, zvládnout se to určitě dá, tak přeji hodně štěstí :-)

  • petulinkaa1326.10.2012 18:19

    To bude záležet jen a jen na vas dvou.Neni to zas tak dlouhá doba,moje kamaradka ma vztah,zacli spolu a oni pak pridelili projekt na slovensku,takze prevazne je tam a sem prijede tak jednou za mesic na den,nekdy ani ne,trva jim to takhle uz dva roky a jeste do leta bude a zvladaji to,protoze vedi,ze pak uz je nikdo nerozdeli a chteji jeden druheho,pokud o to budete stat stejne,vydrzi vam to a zladnete to :-)

  • Zdravím asi tak po roce a něco co jsem byla s přítelem začal jezdit na kamionu první rok jsem byla ráda když jsme spolu byly den a půl po 14 dnech ale taky jsme se neviděli i tři týdny nepočítám půlho´dky na parkovišti když jsem mu vezla čisté oblečení.teď ho mívám doma o víkendech ale někdy také ne myslím si že díky odloučení jsme si vzácnější a nevím jestli bysme měli tak krásný vztah kdyby jsme se viděli denně.pokud patříte k sobě určitě vám to vydrží:-)

  • Ahoj, no já mám podobný problém. Mám vztah s Albáncem, který ale pracuje v Řecku a tráví tam většinu roku, jsme od sebe vzdáleni 2000km. Jsme spolu jen pár měsíců, jenže u nás je problém v tom, že já budu určitě ještě pět let studovat. Vy máte alespoň relativní jistotu, že od příštího léta už spolu můžete být napořád. Co se stane, to nikdo neví a opravdu ti to nikdo přesně neřekne přesně :-) Ale pokud to tak má být, pokud je vám dáno, že máte být spolu, tak vám to vydrží a když ne, tak prostě to byla zkušenost. Ale teď bych se tím hlavně nestresovala, prostě se snaž normálně udržovat vztah na dálku s tím, že pak už budete spolu :-) A hlavně takovéhle tvoje niterní dotazy, jestli vám to vydrží a tak, zmenšují tvojí důvěru k němu a budou narušovat váš vztah, takže raději nespekuluj a vážně se těš na dobu, kdy spolu budete. A na články na internetu až tolik dát nemůžeš, buď je píšou ti, kteří jsou vážně spokojení s tímto typem vztahu, anebo a to častěji jeho odpůrci, kteří měli buď to špatnou zkušenost, nebo o tom ani pořádně nic neví. Ale myslím si, že by vám to mohlo vydržet, tak přeji mnoho štěstí ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist