Výtok místo menstruce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33553 24.6.2012 12:27

Dobrý den,
téměř celý květen (napřed 2 týdny, poté 4 dny ve škole a pak se mi to vrátilo a měla jsem to až do prvního týdnu v červnu) jsem byla nemocná, měla jsem zánět močových cest a močáku. Brala jsem napřed jedny antibiotika, pak druhé a teď už tři týdny (dnes si beru poslední) beru slabší prášky, doktorka mi řekla že na doléčení. Do konce června nesmím jezdit na koni, cvičit tv, namáhat se.
Má to nějaký vliv na menstruaci? Měla bych ji mít tento týden, místo toho jsem měla pár dní takový načervenalý výtok, ale spíš to byl výtok než menstruace. Bolesti břicha nemám, ale už tři týdny nevolnosti a někdy nemám daleko ke zvracení - ale to je z těch prášků, co teď beru. Hodně jsem zhubla (první týden 5 kilo, druhý 2 a teď jsem nabrala 2 kila a zase je shodila). Těhotenství se bojím, ale pak si řeknu, jak bych mohla být těhotná, když jsem panna. Ale někde jsem četla, že existuje falešné těhotenství.
No, jsem z toho celkem dosti poplašená a nevím, jestli to není kvůli těm práškům nebo kvůli tomu že jsem tak dlouho byla nemocná... Budu ráda za jakoukoli radu.


S pozdravem
Elis

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já sama na záněty trpím dost často a párkrát se mi stalo, že se mi nedostavila menstruace nebo jen velmi slabá. Podle mě je to buď díky těm antibiotikům, protože co si budeme říkat, je to svinstvo - po léčbě nezapomeň na probiotika ať se dáš co nejřív zase do pořádku a abys nechytla i gynekolický zánět, to se po léčbě antibiotiky dost často stává. A nebo to může být tím, že jsi ve stresu. Teď bylo ve škole to nejhorší období zkoušení a testů, tak to může mít také souvislost. Těhotenstvím se vůbec nestresuj, pokud jsi s nikým nic neměla. Jinak nevolnosti nejsou u antibiotik také žádná novinka, chraň se před sluníčkem a vynech sportovní aktivity. Lepší tohle všechno dodržet než aby se ti to pak vracelo, vím to z vlastní zkušenosti :(

  • Já jsem taky byla teď dlouho nemocná,brala jsem 2 typy antibiotik a ty první mi menstuaci posunuli o 4 dny,teď ještě vyčkávám,ale mám už zase 4 dny zpoždění a taky mám teď jen načervenalý výtok,tak uvidim,co z toho vyleze. Určitě na to mají vliv ty prášky. Nemusíš mít strach :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist