Výmluva do bazénu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531740 22.8.2023 13:49

Zdravím, potřebuji vymyslet výmluvu. Je mi 16 let.
Tenhle pátek mám ject se sestřenicí, strejdou a ségrou do aquaparku, ale dneska jsem to dostala, takže nemůžu. Tampony doma nemám, ani je nejsem připravená zkusit, používám jen vložky.
Jsme u nich tenhle týden na prázdninách a ten bazén máme už dlouho domluvený.
Ségra je ještě menší je ji 9 let.
Prosím poraďte, jak se mám vymluvit.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • normálně, říct pravdu, je to běžná součást ženského života

  • Nemůžu, mám menstruaci. …Čím dřív si zvykneš to říkat na férovku, tím líp. A co na tom, že jste se domlouvali dlouho dopředu? Tělo není stroj…. Mě je 45 a stejně nedokážu na 100% říct dopředu, kdy je ten správný termín třeba na dovolenou, sem tam nějaký den Lítá i v tomto věku. Chlap stejně nedokáže přesně pochopit o co jde, když to nezažil. Není se za co stydět, je to přirozená část života

  • veronika.122.8.2023 16:07

    Přesně jak je psáno výše, říct to narovinu. Tím, že se bude stále z menstruace dělat hrozné tajemství, tak to bude pro holky těžký o tom mluvit. Alespoň budeš pro ségru vzorem, že je to normální a v pohodě. A na koupák klidně jdi, jen řekni, že ti tampony nedělají dobře a do vody teda nemůžeš, ale užít den si tam můžeš i tak. Chápu, že je tam ten strejda, před kterým ti to může být trapný...ale vlastně není proč :-) a pokud je to opravdu problém, říct pravdu (což na jednu stranu chápu, byla jsem úplně stejná), tak si vymyslet nějaký kožní problém, že si třeba měla vyrážku a nemůžeš do chlorované vody (snad není strejda doktor :-D )

  • Jestli si budeš vymýšlet, stejně je to napadne a ještě si budou dělat srandu. Normálně to řekni, do takových situací se budeš dostávat často.

  • Ahoj, byla jsem stejná. Styděla jsem se o tom komukoli cokoli říct. Ale všichni vědí, že to ženy prostě mají a je to zcela přirozené.
    Dnes už se dají koupit i menstruační plavky. Pokud máš možnost kup si je.
    Dále jsem se bohužel celkem pozdě naučila symtotermalní metodu a díky ní vím přesně kdy mi menstruace začne. A ještě věc do budoucna. Já jednou zkusila tampon a bohužel je nemůže, ale kalousek je za mě nejlepší volba.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist