Vsugerované těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #125806 15.6.2014 20:44

Ahoj holky, chtěla jsem se poradit...myslím,že si vsugerovávám že jsem těhotná :( v březnu jsem potratila :( a o měsíc později jsme se s partnerem snažili o miminko, ale menstruace se po měsíci normálně dostavila.Měla sem při ní hrozné bolesti břicha i když ty jsou při tom normální mě přišly až moc velké také jsem měla píchání v zádech a bylo mi nevolno.Další měsíc opět velké bolesti při menstruaci nevolnost a nechuť k jídlu se střídala s přejídáním..... těh. test negativní, udělala jsem si ho protože jsem četla,že nějaké ženy byly těhotné i po 3 měsících menstruace, další měsíc hrozná migréna,zvracení ( nejspíše z migrény) nikdy předtím mě tak dlouho hlava nebolela, menstruace jen 3 dny a špinění, bolest v podbříšku i po skončení mens. těhu.test negativní.Chystám se na gynekologii,ale předtím, bych se chtěla poradit,třeba ste některá zažila to samé :/ děkuji za jakoukoliv reakci na můj příspěvek :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já si nemyslím, že by to bylo vsugerované těhotenství, spíš to, že podvědomně hrozně těžce neseš, že zase MS přišla, proto to má takový brutální průběh. Taky je dost možné, že tělo se od potratu stále čistí a proto MS provází takové těžké stavy. Já jsem potrat nikdy nezažila, ale během ms jsem mívala takové bolesti, že jsem nemohla chodit, moje sestra několikrát od bolesti omdlela, k tomu bolesti hlavy a taky velký PMS - tzn přejídání a nechut k jídlu... Spíš pokud to bude trošku možné přestat to tak řešit, ale je mi jasné, že to není tak jednoduché. Zkusit si najít nějaký jiný cíl. Nevím, třeba začít se zabývat očistou těla (to pomohlo mě), nebo začít dělat nový sport, začít běhat, dát si metu, že do 8 tydnu uběhnu pět km, nebo cokoliv jiného. Prostě zkusit mysl odpoutat od miminka, třeba pak i pruběh MS nebude tak hrozný. Držím palce, at se co nejdříve zadaří.

  • asi ted prozivam neco podobneho. v breznu jsem potratila a tento mesic jsme se poprve zacli snazit a ja zvracela, mdloby, nafoukle bricho, bolest v podbrisku, napeti v prsou,.. proste vse. tak jsem z toho mela radost. po tydnu zpozdeni jsem si udelala test a negativni. nevim, jak na to nemyslet, kdyz si to miminko tak moc prejeme a o jedno uz jsme prisli a zadne jine jeste nemame :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist