Volná menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410579 10.12.2019 8:13

Ahoj holky, v návaznosti na diskuzi ohledně menstruačních kalhotek mě zaujalo téma volná menstruace. Chci se zeptat, pokud ji některá z Vás praktikujete, jak to u Vás funguje, zda funguje, jak dlouho Vám trvalo se to "naučit"? Děkuji za veškeré postřehy. Pokud máte i nějaké další postřehy k menstruačním kalhotkám, budu moc ráda :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky mě zajímá. Já ji zkoušela jeden cyklus a moc mi to nešlo, výsledek byl ten, že se mi zhoršily hemeroidy, tak jsem od toho zase upustila. Nejspíš dělám něco špatně.
    Jinak kvůli nízkému čípku nemůžu kalíšek, tak používám látkové vložky a jsem celkem spokojena, ale ta volná ms mě láká.

  • katsie10.12.2019 20:25

    Nejlepší metoda, jakou znám :-)
    Používala jsem dlouho kalíšek, momentálně testuju i mořskou houbu, ale na volnou menstruaci to nemá :-)
    Nejhorší byl samozřejmě začátek. Člověk se bojí, protože má za to, že krvácí nonstop. To jsem seděla na záchodě skoro pořád. Pro jistotu :-D Ale tak to opravdu není. Jakmile dělohu vyprázdníte, je opravdu spousta času klídeček :-)
    Tělo si strašně rychle zvyklo a věřte, nevěřte, když se ráno probudím, nemusím sprintovat na záchod, ale pěkně v klídečku, klidně se ještě zajdu napít,... :-D Tělo čeká :-)
    Jen úplně na začátku jsem musela při vyprazdňování pořádně tlačit. Teď sotva usednu na záchod, všechno je rázem venku. Pomoct je tomu třeba jen trošičku :-)
    Naučila jsem se i poznat, když jsem opravdu plná a už musím nutně, snažím se teda dřív :-D Každopádně jde na tělu vidět, jak je to pro něj přirozené, jak spolupracuje :-)

  • Ty jo abych se přiznala o tomhle slyším poprvé :-o
    No ale jak na to ovládat vlastní čípek 🤷‍♀️

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 716 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist