Vložky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40723 12.7.2012 12:45

Ahoj mohla bysem se zeptat jestli mi prodají vložky v jedenácti letech??? Sestřenici mí kámošky je prý neprodali tak nevím jestli je to pravda nebo né... Prosím poraďte byla bych vám moc vděčná...:O

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj se, všude ti je prodají. Je to jako kdybys šla kupovat toaletní papír a oni ti ho nechtěli dát :)

  • Neboj, určitě ti je prodají. Žádná prodavačka přeci nemůže vědět, jestli už máš menstruaci nebo ne a jestli je potřebuješ a nebo jestli je nemáš pro maminku a divila bych se, kdyby si nějaká prodavačka dovolila ti je neprodat. Jsou to normální běžné hygienické pomůcky a není určené od kolika let se smějí či nesmějí prodávat (to není jako u alkoholu nebo cigaret).

  • :-D
    Neprodají ti alkohol, cigarety, léky a neměli by ani domácí mazlíčky

    Ale vložky, tampony a jakoukoli jinou hygienu ti NEMŮŽE nikdo ODMÍTNOUT prodat! A prodavačky v drogérii to většinou ani nezajímá, komu to prodávají, neboj.

  • Vložky Ti určitě prodají bez problémů a komentářů, ale jednou jsem zažila chudáka pubertálního kluka, jak si chtěl koupit prezervativy a paní prodavačka se do něj tak pustila,"na co to v jeho věku potřebuje", že chudák kluk vypadnul z obchodu rudej jako rak. To ve mě bouchly saze a pěkně jsem si to s prodavačkou vyříkala, protože 1) on je zákazník a jí není do toho nic co kupuje (pokud to není alkohol, cigarety nebo nepřístupné videokazety atd) a 2) třeba se chtěl naučit to nandavat a až to bude opravdu potřebovat, už se podruhé ztrapnit nepůjde a může udělat nějaký průšvih. Ale musím říct, že to bylo už před mnoha lety a byla to malá sámoška na malém městě.

  • Martasek8912.7.2012 12:47

    Vložky nejsou droga, takže je určitě prodají. Nechápu, v čem by měly vidět prodavačky problém, vždyť MS dostane dívka právě kolem toho 11.roku, takže si klidně může hygienu kupovat sama.

  • Vložky ti rozhodně prodají. Ale jednou co mě tedy zarazilo (je mi 14) když jsem šla mamce kupovat barvu na vlasy mi ta prodavačla začala "nadávat" že jsem hrozná že si ve svým věku barvím vlasy a že kdyby nechtěla že mi tu barvu ani neprodá. Tak jsem si to vyslechla řekla nashle a šla jsem. Ale opravdu nechápala jsem styl jejího chování.

  • Prodají a když budeš chtít,tak i poradí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist