Vhodná metoda antikoncepce?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #267926 16.5.2018 7:49

Ahoj, jakou metodu antikoncepce využíváte? Nechci brát prášky, uvažuji nad tělískem nebo injekcí, máte s tím nějaké zkušenosti? Nebo jsou ještě i jiné "ženské" metody? Děkuji za rady a tipy :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • injekce nebrat. obvykle jsou po nich problémy, kdy se tělo i více než rok vrací po vysazení do normálu. navíc teda sem měla sice nějakou dobu bez ms, ale naopak pak v době kolem injekce 2 týdny ms v kuse (minimálně).
    osobně nemusím ani tělísko, vzhledem k tomu, na jakém principu pracuje. měla jsem náplasti - celkem bez větších problémů, a kamoška si chválila kroužek.

  • Risu16.5.2018 8:58

    Kombinace bazalni teploty a kondomu. Injekce je vetsi svinstvo nez pilule, a naplast a krouzek maji taky hormony...

  • sisterrys16.5.2018 8:08

    Za mě symptotermalni metoda, naprosto přírodní ;-)
    Zatím s ní nemám moc zkušeností, víc jsme se soustředili na otěhotnění :-D. Po porodu jsme ji taky nepoužívali, to jsme se řídili jen plodnymi dny od oka, s druhým ditkem jsme počítali. Po druhém porodu se na ni vrhnu asi už víc.;-)

  • Ahoj. My jsme používali kondom, ale během dvou let praskl asi 3x. Takže jsme najeli na přerušovanou soulož, která selhala po 5 letech jednou a hned z toho byl prcek. Za mě fajn přerušovaná soulož, ale pouze pro delší vážné vztahy. Ale po druhém dítku budu aplikovat symptotermální metodu s přerušovanou souloží. Antikoncepci brát nemůžu a ani nechci :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 614 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist