Vaginismus vs tlustá panenská blána

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426239 26.10.2020 7:35

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda je možné trpět vaginalismes když mi je 17. Ve 14 letech jsem zkoušela zavádět tampón, kvůli tomu, že jsme byli u moře, ale bolelo to strašně tak už jsem to nezkoušela od té doby. Mám teď přítele, když mi chce zajet prstem dovnitř tak se dostane jen opravdu kousek a bolí to. Můžu mít tak blízko panenskou blánu, tak citlivou a tlustou nebo se jedná o vaginalismus? Styk jsme spolu neměli. Děkuju budu ráda za každou radu už mám z toho stresy celkem.😟

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, panenská blány je hned u vstupu. Není hluboko. Doporučuji se podívat na google obrázky a pak se podívat sama na sebe pomocí zrcátka. Jde hodně o to jaký otvor máš v bláně. Doporučuji určitě nikam nespěchat, poznat nejprve sama sebe. S přítelem se první vzruste, než se budete opět pokoušet o prsty.

    Jinak pro mě to taky žádná slast napoprvé nebyla, ale tím, že jsem byla fakt hodně vzrušená, bylo to lepší. Ale styk se povedl až napotřetí a musela jsem být nahoře. Prostě zkoušejte a užívejte. Je to období života, které je krásné a není dobré ho uspěchat.

  • Můžete zkusti s přítelem pro začátek, aby se nesnažil prstem dostat dovnitř, ale pouze zvenku - i to může být neskutečně vzrušující. A uvidíte, jeslti to třeba pak nepůjde dovnitř samo.
    Také je důležité, aby jsi byla dole dostatečně vlhká - když by nepomohla důkladná předehra, pak můžete zkusit lublikační gel.
    Kdyby se ti nepovedlo to vyřešit, můžeš se zkusti zeptat svého gynekologa. Pokud ještě žádného nemáš, pak by bylo dobré se k nějakému přihlásit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist