Už skoro dva měsíce se mi nedostavila menstruace.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425041 30.11.2020 8:42

Dobrý den, nedavno mi bylo15 let a svou první menstruaci jsem měla před půl rokem. Teď to sou skoro dva měsíce co se mi menstruace nedostavila a jsem ešte pana. Ateď zatim žádný příznaky blížící se menstruace taky nemam. A při první menstruaci jsem začala hned používat tampony s aplikatorem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • kosicek30.11.2020 9:55

    Ze začátku může mensruace i na několik měsíců vynechat a cyklus může být fakt hodně nepravidelný, já třeba měla pauzu i půl roku, jestli si dobře pamatuji, byla prostě dlouhá, je to celkem dost běžné, často pak ta následná menstruace ale stojí za to, to je fakt, ale vše by se mělo postupně stabilizovat. Určitě za to nemohou třeba tampony ;-)

  • Ahoj, jen se zeptám, jestli jsi v poslední době výrazně nezhubla? Nebo jestli nemáš problémy s jídlem (anorexie, jiné poruchy příjmu potravy)? Pokud ano, může to s tím souviset a měla bys navštívit lékaře (svého dětského) a poradit se. Případně kbyby se ti přidaly nějaké jiné zdravotní problémy. Jinak se pravděpodobně skutečně jedná o počáteční nepravidelnost;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist