Těhotná s milencem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #98322 2.6.2013 14:41

Dobrý den,
v pátek jsem zjistila,že jsem těhotná s milencem,s kterým máme nezávazný vztah.Setkáváme se 4 měsíc.Brala jsem antikoncepci,která mi selhala.Když jsem mu to včera řekla odpověděl,že to nechce,není na to připravený.Jemu je 29 a mě 30 let.Nechci si to nechat vzít,ale zároven nechci být sama opuštěná,těhotná.:-( co si potom pomyslí ostatní lidé,sousedi v našem činžáku.:-( že jsem sama a těhotná:-( On to nechce a já se bojím jít na interrupci:-( Co byste dělaly?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jestli máš finance abys miminko uživila tak si ho určitě nech. vyčítala by sis do konce života kdyby sis ho nechala vzít... řekni milenci že si miminko necháš ale po něm nic chtít nebudeš. jinak to asi vyřešit nejde, když se k tomu staví takhle:-( ale neudělej tu blbost jít v tvých letech na interupci, to by byla velká škoda. Doufám, že se rozhodneš správně, budu ti držet palce;-)

  • já se mu ani nedivím, že to dítě nechce z mileneckého vztahu. Na to, co řekne okolí bych se zvysoka vykašlala, okolí je po tom prd. Tohle si musíš vyřešit a obhájit jen ty sama. Být s dítkem sama není žádný med, ale taky se to dá zvládnout

  • Tak na okolí bych se vykašlala úplně, to by mě zajímalo jako poslední. Rozhodnout se musíš sama, já osobně bych na potrat nikdy nešla kvůli chlapovi. Ten tě totiž může opustit vždycky, i když bude tvrdit, jaký bude vzorný otec. Být sama s dítětem asi není úplně lehký, ale zvládá to spousta ženských.

  • Dítě musí chtít oba, pokud ho on nechce tak máš dvě možnosti. Bud jít na potrat, nebo nastoupit kariéru svobodné matky a v téhle situaci ideálně bez uvedení otce v rodném listu. Samozřejmě si musíš spočítat náklady a rozmyslet se, jak by si to všechno sama zvládla aniž by ses spoléhala na někoho druhého. Ale být svobodnou matkou není žádný med......

  • petulinkaa132.6.2013 16:45

    jak psaly holky,moznost svobodne matky samozivitelky ( coz v dnesni dobe neni vubec lehky) nebo potrat,zalezi na tobe,spis je smutny,kdyz se stala takova necekana nehoda ze se milenec zachoval takto,mel by to naopak resit,no ale je jednoduchy rict -nechci a tim to hasne,kdyz ma mrne v tele žena,ach jo....ti chlapi jsou proste nevyzralí,kort v tomto veku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist