Těhotná bez toho, abych s někým spala

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67991 5.6.2012 19:23

Ahoj, já vím, že to bude znít totálně blbě, ale mám pocit, že jsem těhotná, i když jsem s nikým nespala!! Už půl měsíce se mi nedostavily měsíčky a každou chvíli je mi špatně!! :((( Mimochodem, je mi jenom 16.... :(((( Zatím jsem panna, takže ani nejmíň netuším, jak bych mohla otěhotnět. Chtěla jsem si koupit test, ale strašně se stydím!! :( Prosím, potřebovala bych vědět, jestli je vůbec možné, aby se něco takového stalo. Někde jsem slyšela o samooplození u nějakých jedinců. Žena má prý v tom případě i ženské, ale i mužské pohlavní buňky a může tedy sama otěhotnět... Dá se těhoteství poznat už takhle brzo, po 2. týdnech??.... Moc děkuju za každou radu už předem!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak já už fakt nevím :D...
    No nic...teď k tématu: Je celkem nelogické, že bys byla těhotná, když jsi s nikým nespala. To že jsi půl měsíce nedostala menses ještě neznamená že jsi těhotná! V tomto věku můžou být měsíčky hodně nepravidelné a může se klidně stát že to nedostaneš celý měsíc, nebo naopak budeš menstruovat delší dobu než jsi byla zvyklá. Je to NORMÁLNÍ. Kdybych uvažovala jako ty, byla bych asi tak už 10x těhotná :) Není to nic neobvyklého. To že někdo má více mužských hormonů sice může dělat problémy, ale rozhodně z toho neotěhotníš. Možná by neuškodilo si prostudovat anatomii lidského těla a zaměřit se hlavně na rozmnožovací soustavu. Pokud ti je 16 let, už bys měla tyto základy, které se učí děti v 6.třídě vědět.
    Uff...

  • Dámy pozor,jeden jediný podobný případ by tu byl-kdyby byla Panna Marie,ale myslím,že je to velmi nepravděpodobné...

  • myslím, že nic takového možného není...nechápu, jak by se to mohlo stát. pokud jsi s nikým neměla sex, tak těhotná nejsi! pokud je ti špatně a máš zpožděnou MS, tak to může být i nervama, nebo jiný zdravotní problém a nebo jen hormonální výkyv, což ve tvém věku není nic neobvyklého...hoď se do klidu, kup si test bez jakéhokoliv ostychu, pokdu ti to pomůže se uklidnit a nestresuj se tím...já už mám spoždění 3 tejdny a těhotná taky nejsem :) někdy se to prostě stává!!!jo a to že ti je špatně může být i důsledek toho, že jsi to ještě nedostala...hormony dokáží hodně...ale těhotenstvím se fakt nestresuj, když jsi s nikým nespala!!!;-)

  • Měla jsem něco podobného,dr. mi tenkrát řekl,že jsem se neměla tak dlouho trápit a napsal mi prášky,po kterých jsem to dostala.Taky jsem tenkrát byla panna a měla zpoždění 14 dní.Tak si zajdi k dr.,on už ti pomůže.

  • Lucie.S6.6.2012 1:23

    Nebůůj. Testík si klidně kup pro klid své duše. Koupíš ho třeba i v Tescu, pokud se stydíš jít do lékárny přímo. Prodávají tam Pepino. Moc se o něm nemluví, ale vyrábí se už i citlivost 10 a může tě uklidnit. Já se omlouvám za ty vychlamané smajly u odpovědi prdelkyLH.., mně to fakt rozesmálo, protože mně to taky napadlo...:-D, ale není to jízlivý nebo vysměvačný smích. Je to smích, protože mně to prostě rozesmálo, co napsala...tak ať si nemyslíš, že se směji tobě. To určitě ne. Já se přikláním k názorům holek, že se jedná o nějakou hormonální změnu. ;-)

  • netrpis treba stresem? tak proto se ti nedostavily?

  • Taky bych se přikláněla k tomu stresu. Může to být také hormonální porucha. Ale těhu?? To snad ani není možné :-o Jak dlouho už jsi je nedostala? Třeba máš dlouhé cykly....

  • Když jsi neměla s nikým pohlavní styk a jsi ještě panna, tak je logické, že těhotná být nemůžeš. To že je ti špatně, je tím, že se kvůli tomu nervuješ. :-)

  • Moznost tehotenstvi ikdyz jsi panna je ale to by jsi musela mit penis aspon kousek zavedenej a nebo zkouset jine hratky s klukem pri kterem by se dostali spermie az do tebe.Ikdyz je holka panna tak i presto je v pannenske blane malej otvor pres kterej se muze spermie do tela zeny dostat......kazda zena ten otvor ma jinej .....ale nejspis to bude jen nejakej hormonalni nebo zdravotni problem..... Moje sestra ma s MS take problemy stalo se ji ze mesic MS nedostala ...je take panna a partnera zadneho nema.....prvni ji zjistili malou cystu tak ji nasadili antikoncepci.......kterou pred nedavnem vysadila ze zdravotnich duvodu a zase se ji MS zacala opozdovat......DR ji na to zjistil ze musi jit na odsati krve nebo se ji srazela a nevytekala nevim presne jak to rict :-) museli ji blanu nastrihnout a krev pote odsat od te doby uz ubehly 3cykly a zatim bez problemu.Taky to muzes mit stresem a nebo jsi prosla nejakym prochlazenim a ani otom nevis.Zajdi si k lekari muze ti dat injekci na vyvolani....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist