Těhotenství při bolestech žaludku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #215981 23.5.2016 18:42

Ahoj holky, slečny, dámy,
potřebovala bych se zeptat - stalo se Vám někdy, když jste byly v těhu, že by jste měly klasicky silnou menzes jako obvykle (výměna co dvě hodinky, odchod kousků sliznice) a bolel vás žaludek?
Dva dny před očekávanou menzes, kterou mám pravidelnou jak hodinky, mě žaludek rozbolel - po kávě, jakémkoli jídle, ať to byla suchá veka nebo něco tučného, sladkého. Bolesti do dvou hodin ustoupily. Pak jsem dostala menzes a byla jsem hospitalizovaná. Bolesti přetrvávaly, menzes stejná, gastro negativní. Ale uvažovalo se o HCG testu, který byl kvůli silné menzes označen za zbytečný. Jenže mě teď všeci děsí tím, že můžu být v jináči nebo mám nádor. CT zatím výsledek nevím, na gyndě mi řekli, že těhu je prakticky nepravděpodobné. Příznaky jako zvracení, únava, nic takového. Spíše jsem shodila. Akorát se ty bolesti ze žaludku přesunuly do střev. Ale jsou horší - trvají déle a v noci mě budí.
Myslíte, že má smysl dělat si těhu test? S přítelem, kromě takového "zlobení" před používáme ochranu, kterou po styku kontrolujeme. Nemůžu totiž brát HA, ale mám podezření na endometriózu.
Díky za odpovědi.

  • 26.05.2016 18:52:47 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist