Těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378894 11.12.2017 11:19

Ahojte holky,mamiky či cokoliv jiného...
Mám problém,na můj věk docela velký...27.10. tohoto roku jsem měla svůj první sex.Nebylo to s klukem,kterého bych milovala,bylo to jinak...Nechci pohoršovat uživatelky,ale ten kluk mě opil a zhulil,takže sem se s ním pak vyspala.Zezačátku bez kondomu,pak s kondomem a pak zase bez.Přesné detaily si nepamatuju.Vím,že to nebylo nějak drsné...hodně to bolelo ale zasouval podle mého nežně.Neví kolikrát,ale mockrát asi ne.Bylo to 2 dny po konci mé menstruace.Chci se tedy zeptat...byly to ještě neplodné dny?Menstruaci jsem dostala v Litopadu(14.11),ale v celku slabou,ale špiněním bych to taky nenaazvala,ale byla o 8 dní dřív,než byl plán (pozn.Menstruaci mám vždy na čas).Ted v Pátek jsem to dostala zase...(8.12)což už je velká odchylka...Dneska v Pondělí už to je spíš špinění ebo akový hnědý výtok prostě....Chci se tedy zeptat...má s tím někdo zkušenosti a mohl by mi poradit?Jsem opravdu zoufalá...Test jsem si nedělala,ale na miminko jsem opravdu mladá a donosit ho taky nemůžu,přinejhorším bych volila nějaký domácí vyvolaný potrat...prosím poraaďte

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk11.12.2017 11:24

    Kup si ten test a zapomeň na domácí potrat. Držím palce, ať ten přešlap zůstane bez následků.

  • a co zkusit těhotenský test než se takto stresovat?
    opravdu nejsme věštkyně a nemůžeme vědět, zda se ti případně ovulace neposunula a tudíž by si spermie na to vajíčko mohly počkat.
    a nějaké samo domo pokusy bych rozhodně nedoporučovala! je to hazard nejen s vlastním zdravím, ale může být i s vlastním životem. pokud by jsi byla těhotná, tak jsou tu lékaři, kteří mohou potrat provést do ukončeného 12tt, takže bych s testem neotálela.

  • Tak dva dny po konci ms by plodné dny být nemusely. Pokud 2x přišla menstruace, je to ještě méně pravděpodobné. A co se týká rozhození jinak pravidelné menstruace, tak to se mi po prvním sexu stalo taky.

  • nepíšeš věk, ale píšeš že jsi hodně mladá. počítám kolem 15 (možná i míň). V tom věku bývá menstruace dost nepravidelná a dělá si co chce. Každopádně udělej si ten test, poradit ti můžeme co chceme, ale jenom test tě uklidní. Taky jsem začala dost podobně a udělala jsem podobnou chybu několikrát. naštěstí těhotenství z toho nikdy nebylo, ale testů jsem si dělala nespočet

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist