Tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62003 17.3.2012 17:47

Ahoj :-) Menstruuju už neco pres rok, a chtela sem vyzkouset tampony. Koupila jsem si Kotex a Ob.mini, ale zavedla jsem je buď do polovičky, nebo popripade jsem ho tam jako vsunula ale hned proste odpor, a sel ven, nebo trcel..pak me to palilo a svedilo. Zkousela sem i s aplikatorem, trubicku sem zavedla, ale kdyz sem zatlacila tu vnitrni, tak ten tampon mi trcel, proste to uz dal neslo. Fakt potrebuju poradit, zkusila sem snad vsechno. I lubrikacni gel, nebo naslinit..prosim radu :'-(
klidne piste prosim na fantasblogseznam.cz

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě až do prvního sexu nešel zavést vůbec. Ani ty mini, pokud ti to opravdu nejde zavést tak to nedělej :) I teď se mi to někdy nepodaří.

  • Já používám jedině O.B. s povrchem silk touch - jsou hladké a dobře kloužou. Normální tampony s "vatovým" povrchem mám taky problémy zavést, sice to jde ale je to nepříjemné a dře mě to. Jinak taktéž doporučuji zkusit polohu ve dřepu nebo se zvednutou nohou a hodně se uvolnit. Nebo mě úplně v začátcích pomáhalo, když jsem se trochu vzrušila, pak to šlo dobře :-P

  • Zkus jinou polohu, já když zaváděla poprvé tampon,tak jsem měla stejný problém jako ty... Zkus si sednout na bobek a vsunout tambpon, měla být být lepší cesta k tomu ho zavést..Nebo jednu nohu zvedni ( dej třeba na vanu, nebo záchod) .. Hlavně musíš být uvolněná.

  • jojo, musis byt absolutne uvolnena, trochu se u toho drepni a jit to proste musi.. nebo to zavadis pod spatnym uhlem, podivej se na obrazky co jsou v pribalovym letaku tech tamponu.. me to nekdy jde tezko zavest, kdyz mi MS teprave zacina a moc to "neklouze" :D tak treba je to i tim..?..

  • Ahojky, případně zkus Tampax - ty mají aplikátor a zavedení tamponu je jednodušší. Já teda používám výhradně tampax, nejlíp se mi osvědčily. Přeju hodně štěstí a neboj, je to jen o cviku a zvyku. :-(

  • Na noc si vem vložku, ráno až půjdeš na záchod, tak to z tebe hezky poteče a budeš tam mít mokro a kluzko, pak by tam ten tampon měl zajet sám úplně v pohodě. Já začínala s aplikátorama, vždy mi to teda hnedka vyšlo, ale sestřenka to zkusila asi 10x a nic, pak to zkoušela asi po roce znovu a už to šlo. Nevím čím to je. Podle mě na to ale panenská blána ani nic s tím spojené vliv nemá. Ségra používala tampony a byla ještě panna a šlo to v poho.
    Ještě k tomu aplikátoru, jestli ho tam vsuneš tak jak máš (skoro úplně celý) a pak tam jen vystrčíš tampon, tak tam musí být dobře. Jestli tě tam ale tlačí, tak to spíš bude jen vnitřním pocitem (že tam prostě něco je). Já jsem jednou šla do školy a měla jsem rýmu a jak jsem začala smrkat, tak jsem úplně cítila, jak mi povylezl věn a pak mě to celou cestu tlačilo (odporný zážitek).
    Budu držet palce, ať to vyjde a povede se ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist