Tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394615 3.2.2019 10:39

Holky.. jak mám zavést tampon? Strašně se toho bojím. Příští týden možná jedeme do aquaparku a já to mám zrovna dostat. Nikdy jsem tampony nepoužívala a ani to nikdy nezkousela. Nějaké rady? Prosím.. a jak se zbavit strachu?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • piprdka3.2.2019 13:16

    Určitě si zkus mini s aplikatorem. Ty by mohly byt pro zavedeni nejjednodussi. Nicmene jak uz zaznelo, nejdrive si vyzkoušej, jak ti sedi, jak dlouho vydrží, jestli te nikde netlaci atd. Nez s nima hupnes do bazenu :)

  • Neboj se, ono te to nekousne. Strachu z toho se zbavis jedine tim ze to zkusis. Pokud to bude neprijemne a nebudes se citit, radsi bych se na tampon vykaslala a ozelila bych aquapark. I tak bych se oaobne bala kdybych mela jit do aquaparku s tamponem prvne zavedenym, aby mi neprotekl... Ale tim te nechci strasit.

  • Ahojky :-) jsem taky pro tampon s aplikátorem :-) vůbec se neboj, čím víc budeš ve stresu při zavádění, tím víc to nepůjde, je důležité se uvolnit :-) i kdyby to napoprvé vůbec nešlo, nevzdávej to ;-) a určitě by bylo lepší si to zkusit dřív v klidu domova, než poprvé tampon zkoušet zavádět v aquaparku ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist