Tak jak to je? :D

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37294 24.3.2011 13:46

Ahojky ženy,
jsem z toho jalová :D
Jsem dnes přesně 17tt podle Dr. i podle poslední MS, ale termín porodu mám dřív než bych měla mít a i je o týden mimi větší. Dr. říkal, že tedy přepíše i datum poslední MS, aby vše vycházelo i podle UTZ.
To by znamenalo, že ovulku jsem měla tedy týden před MS, kdy se tedy i zadařilo.. Ale měla jsem MS normální, tak tomu moc nerozumím už :D
Jde mi právě o to jaký den jsem přesně otěhotněla, kde to bylo..kde jsme s přítelem splodili :D :-)
Jinak pro info, poslední MS 1.12. a cykly jsem měla 27DC.
Termín porodu mám 1.9.

A i snad si přepsal tu poslední MS na 24.11., něco s tím datum říkal :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud je mimi o týden starší, znamená to, že ovulka byla ne kolem 14DC, ale kolem 7DC, tak bych to tipovala na 8.12. Rozhodně nebyla před MS, resp. ta předposlední jo, ale ta, z které se zadařilo, byla až po. Akorát by ti vycházela 20 denní luteálka, pokud by ten cyklus byl standardní délky, což je už hodně. Ale třeba by byl kratší, to už nezjistíš :-) Užívej těhulkování.

  • Ahoj mi jsem zase podle Ut menší o týden než podle poslední ms (8.11.2010).Teť jsme taky 17tt a termín porodu podle UT mám 21.8.2011.Takže pozdější ovulka.Tak nějak to ani neřeším když je vše v poho.

  • Mě to lítá tam a zpátky pořád. Prý je to normální, že se to mění. Doktoři jedou taky jen podle tabulek a asi nad tím nepřemýšlejí. Délka stehenní kosti říká mladší mimi, než obvod hlavičky a bříška. Podle MS je to taky úplně jinak. Nakonec vždy udělají nějaký průměr a ten mi zapíší. Ale aby mi měnili datum poslední MS to ne. Prý je to pevné datum od kterého se při nejhorším vychází při nutnosti vyvolat porod, tak nevím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist