Tabletky od Ladylab

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195864 4.3.2020 21:22

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda máte nějaká z Vás zkušenosti se značkou Ladylab - tabletky (Fat Killer, Carnitin, Night Burner a Water Fighter). Pomohli některé z Vás? A za jak dlouho byli vidět první změny. Slyšela jsem že je to úžasná značka. Ale tak každý má jiné zkušenosti a názory. Předem děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem od nich brala Carnitine a Fat Kiler, dostala jsem dolů 7 kilo ale chodila jsem 5x týdne cvičit a taky jsem změnila jídelníček. Teď momentálně jsem v pátém měsíci těhotenství. Jen co jsem přestala pravidelně cvičit a i tolik hlídat jídlo hned jsem to přibrala zpátky 😔 bohužel nemůžu říct že by to byl nějaký extra zázrak. Prostě prášek 🤷 seženete i levnější 😉 pak jsme s holkama objednávali i od jinud. Nevím zda jsem Ti pomohla.

  • Já jsem je brala přes rok. Potřebovala jsem zhubnout po porodu. Už jsem něco zhubla předtím, ale potřebovala jsem hubnutí podpořit když už skoro nepokračovalo. Chodila jsem do fitka 5x týdně, jedla jsem zdravě a málo a výsledky se teda nedostavily skoro žádné. Naopak po pár měsících jsem z nich měla žaludeční vředy jako prase, kterých jsem se už za dva roky nezbavila. Brala jsem Fat killer, Carnitin, night burner a turbo. Zkusila jsem i vanilkový protein a rozhodně není tak dobrý jak tvrdí. Půlka letěla do koše, už jsem ho nemohla ani cítit. Za mě je to hlavně "krásná" značka, která je zbytečně předražená a zdaleka tak dobře nefunguje. Zdravotní stav se mi zlepšil ve chvíli, kdy jsem ten jejich sajrajt přestala užívat. Po čase jsem teď přešla na jinou značku. Produkty mají levnější, účinnější a lituju, že jsem u LadyLab utratila takový sumy tak dlouho jen proto, že mají krásný obaly a reklamy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist