Strava+cvičení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396443 2.11.2018 10:14

Hojky,co hubnete /jste hubly. Co jíte každý den?a vaříte na více dní nebo každý den?jak sportujete?používáte nějaký přípravek na detox ?díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i2.11.2018 13:32

    Nejsem zrovna vhodný příklad zdravého stravování, ale řeknu ti, jak jsem to dělala já. Vařila jsem denně, když jsem vařila pro rodinu, tak jsem sobě dělala to stejné, jen s malými změnami. Třeba že jsem si oddělala dřív, než jsem omáčku zahustila moukou, místo klasických těstovin jsem si udělala proteinové (mozzarella, vejce, psyllium), místo přílohy jen zelenina atd. Když jsem vařila jen pro sebe, tak jsem třeba dala do trouby rybí filet, koření, hromadu různé zeleniny (třeba nějakou mraženou směs) a byla z toho rychlá nenáročná večeře. Mou typickou snídaní byl rybí pomazánka z tvarohu a konzervy tuňáka. Jedla jsem low carb, takže bez pečiva, později jsem si dala třeba 1 křehký plátek. Co se týče cvičení, tak jsem si pořídila sportovní hodinky a hlídala si tepovku, cvičila jsem podle Jillian Michaels, ale ne denně, někdy svižná procházka, někdy jen skákání panáků, běhání na místě... prostě cokoliv, abych byla v té správné tepovce. Cvičila jsem téměř denně, vím, že je to špatně, měli by tam být pauzy na odpočinek. A ze začátku jsem používala prášky na odvodnění. Důležité je hodně pít (hlavně čistou vodu), s dostatečným přísunem tekutin to šlo rychleji, než když jsem pití flákala.
    Ale každému sedne něco jiného. To je jen, jak jsem to dělala já a určitě netvrdím, že takto je to správně.

  • Ahoj,já jsem po dlouhém váhání navštívila odborníky,zašla jsem do světa zdraví,kde jsem teda konečně začla hubnout,za půl roku to je 12kg a mají na stránkách i recepty,takže se snažím dodržovat stravu,chodím cvičit a jde to celkem dobře.

  • Zborovska5.8.2021 20:44

    Orientujete se někdo trochu víc z hlediska sportovních výživ? Dokážete mi prosím poradit s výběrem?

  • Kalabenka14.8.2021 22:53

    Začala jsem to řešit kvůli sobě a teď po více jak roce bych mohla říct, že tomu rozumím. Co by jste přesně potřebovala vědět, a z jakého důvodu chcete sportovní výživu brát?

  • Zborovska15.8.2021 22:16

    Chtěla bych brát něco pro větší výkonnost a možná i růst svalů, ale to bych se o tom předem potřebovala opravdu něco dozvědět.

  • Kalabenka19.8.2021 22:04

    Pro sebe si kupuji sportovní výživu https://www.halbich.cz/ Když si otevřete jejich stránky, tak tam najdete kompletní sortiment, který mají pěkně rozdělen. Najdete tam i kompletní informace o každém produktu.

  • nadarychlikova24.10.2021 12:57

    Holky. Máte nějaká cyklotrenažér http://trefasport.cz/cyklotrenazery/23299-master-x-24.html v paneláku? Dělá to nějaké hlasité zvuky a nebo je to v pohodě?

  • kristyrychla30.10.2021 19:46

    Doporučuji si vyzkoušet macu. My jsme se k této rostlince dostali v podobě kapslí z e-shopu https://eshop.guaranaplus.cz/maca a nemůžeme si to vynachválit. Opravdu tak kvalitní produkty jako je tohle by se mělo doporučovat úplně každému. To se jen tak nevidí, aby se všechny ty účinky spojily dohromady a vy měli rázem více a více energie na celý den.

  • Tamous24.6.2022 20:19

    Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, když bych si chtěla koupit domů pás, tak od jaké částky se pohybují ty kvalitnější?

  • Lindet30.6.2022 17:25

    Když jsem si kupovala pás, tak mi byla doporučena značka Trinfit a objednávala jsem si ho přes fitham :) tam mi přijde, že těch modelů mají asi nejvíc.

  • koliaska10530.12.2022 21:15

    No, co se týče sportování, tak já letos začala s běháním. Ze začátku mě to teda moc nebavilo, ale dostala jsem se do toho a teď chodím běhat pravidelně. Četla jsem ale, že zrovna tento sport je náročný na klouby, tak jsem si říkala, jestli by neměla smysl třeba nějaká kloubní výživa pro sportovce. Dívala jsem se, že nějaké věci mají třeba tady - https://www.cycology.cz/sportovni-vyziva-c751/ Nemáte s tím některá zkušenost? Případně nějaké doporučení? Díky. :)

  • jaruska.loool2.3.2023 11:41

    Jako já osobně doporučuji mrknout třeba sem https://www.foodo.cz/cukrovinkyslane-pochutiny/ a samozřejmě když se hubne, tak vyřaďte věci, které se dočtete na tom webu. Nejhorší jsou takové ty všelijaké cukrovinky a pochutiny, které prostě do sebe člověk v takovém tom vlčím hladu hrne ve velkém. To bych si kolikrát nafackovala, když pak v odpadkovém koši vidím všechny ty papírky a obaly.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist