Špinění po inseminaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #184287 24.3.2019 0:37


Ahoj holky, potřebuji poradit, utisit, nevím 😞 Byla jsem již na 3.IUI, avšak 14 den(pátek) test negativní, gynekolog mi ale řekl, že pořád šance je. Večer ten den jsem úplně malinko zaspinila papír.. V sobotu jsem spinila víc, večer ze mě šlo i pár „trhanců“, vše tmavě hnědé, krev žádná. Menstruace měla ale přijít až v neděli (zítra). Jenže tohle není menstruaci, moji teda, vůbec podobné, žádná bolest, žádny náznak krve. Od doby co mi v Pronatalu srovnali menstruaci, nahodili ovulaci, jsme prý já i partner v pořádku. A přesto tohle.. Jsme zoufalí V pátek večer jsem brala poslední pilulku Gynprodylu, co jsem brala těch 14 dní. Holky, prosím, poraďte mi.. Už vážně nevím co pro to dělat.. Děkuji vám mockrát!!!! :,(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mnohým ženám začína ms špinením a nedá sa spoliehať, že to vždy bude rovnaké. Nepoteším ťa, ale zajtra podľa mňa už ms príde, "rozbehne" sa. Čo ti poradiť? Prestať to brať tak úzkostlivo. Ak ste s partnerom po zdravotnej stránke v poriadku, problém je tým pádom v hlave.

  • Ahoj, já také špiním klidně i několik dní před MS. Někdy je to 1 den, někdy 3, někdy dokonce týden. Buď je to tmavě hnědé, někdy více do červena a bez bolesti. Až když přijdou silné bolesti v podbřišku, dostaví se "ta pravá MS". Ještě bych počkala. Každopádně těhotná můžeš být i se špiněním i s MS, takže zkoušela bych dál těhotenský test. Třeba to nakonec klaplo ;-) Sleduji svůj cyklus už dlouho a po dvou IUI se nestačím divit, co se u mě objevovalo za abnormální jevy. Možné je fakt vše :-)

  • Je mi to líto, také bych to viděla na predpocatek MS. 14.den už by test měl být pozitivní. Ale naděje umírá poslední. Taky bych asi doufala do poslední chvíle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist