Špinění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405380 7.1.2020 18:52

Ahoj. Už dva dny pozoruji opravdu lehké narůžovělé špinění na kalhotkách. Beru HA ( ano, vím jak to škodí jak mě tak prostředí, a že bych ji měla nejlíp vysadit protože je to svinstvo apod.. ). Tento měsíc jsem musela spojit dvě plata v kuse, protože jsem v období očekávané MS letěla s rodiči na dovolenou a tak jsem nasadila po prvním platíčku bez přestávky hned to druhé.. může to být tím? Mám už pár dní tak divně nafouklé břicho, občas mě bolí i prsa... můžu být v klidu a plato dobrat nebo to mohla být třeba cysta? Nebo nedejbože těhotenství a následné uhnizďování ( i když jsem ani jednou za obě platíčka zatím nezapomněla )? Děkuju moc, celkem se bojím :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jo, myslím, že je to z toho, žes spojila platíčka a tělo si prostě myslí, že by měla proběhnout pseudomenstruace, která z nějakého důvodu neproběhla, tak prostě aspoň špiní. Nicméně moc bych to neřešila :) U cysty bys cítila dlouhodobě takovou ostrou bolest, není to jako před MS a pokud chceš na 100% vyloučit to, že nejsi těhotná, tak není nic jednoduššího než si prostě udělat test :) Ale vůbec bych nepanikařila.

  • Tak první věc: nemusela, jenom jsi chtěla ;) Dá se s menstruací úplně normálně žít, natož s krvácením při HA, který bývá slabší, kratší a míň bolestivý. A samozřejmě to může být tím, píše se to i v příbalovým letáku. Klidně můžeš prášky vysadit, udělat 7 dní pauzu (kdy asi přijde krvácení) a pak začít brát normálně další platíčko.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist