Špinavé prádlo

Otázku položila: Anonymní uživatelka #531596 27.8.2023 22:21

Zdravím všechny, co čtou.
Mám dceru (16 let) a dělá mi starost jedna věc.
Vždycky když má menstruaci, tak si není schopná vzít prostě vložku, vždycky to nechá jen tak téct a má pak špinavé kalhotky, které mi hodí do koše na špinavé prádlo, už nevím, co s ní, když jsem s ní o tom mluvila neodpovídala, tampony taky nechce používat.
Už fakt nevím, prosím poraďte

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • By mě zajímalo jak to řeší při menstruaci kterou kalhotky nepoberou.... no to je její věc.
    Každopádně odmítla bych ji prádlo prát. Pořiďte ji "vlastní koš" na prádlo a vždy tam to její jen presunte. Pokud si to nevypere ( poucte ji jak ( i když se bude tvářit že neposlouchá ) - zavčas vyprat, studená voda, v ruce , pak pračka) nebude mít v čem chodit. Dal bych neřešila.

  • syd28.8.2023 15:53

    Já při menstruaci taky zašpinim několikery kalhotky od krve, ač vložky používám ještě dřív než začnu krvácet. Několikrát se mi dokonce stalo, že jsem se vzbudila a měla vložku uplně čistou a všechno bylo až za vložkou na zádech. Mam jen pár kusů prádla, na který mi sedí vložka, protože ostatní jsou v rozkroku moc široký a jelikož to nikdy neteče uprostřed, tak by to teklo všechno vedle. Nosím tedy velmi vysoce vykrojený kalhotky a na nich potom naopak široký kalhotky, který ty první držej na místě a zrovna tak držej křidýlka a mírněj to jak moc mi ty vykrojený lezou do zadku. Může mít podobnej problém. Jestli to tedy není podobně neúmyslný, ale má jen špinění a řeší to tímhle způsobem, tak jak raděj kolegyně buď jí to odmítnout prát, anebo to neřešit a prostě to hodit do pračky a vracet jí to špatně vypraný jak to vyleze z pračky.

  • Je dost stará, aby si prala sama. Jak už bylo navrženo, pořiďte jí vlastní koš a dál se už nestarejte. Až jí oblečení dojde, snad jí dojde i něco jiného.
    Jen se divím, že sis z ní spolužáci neutahují, když je od krve.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist