Snažilka...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62122 4.6.2012 11:43

Ahoj holky,dnes jsem byl u gynekologa řekl mi že sliznice je pořád nízko ale vaječníky vypadají v pořádku jen asi u mě nedochází k ovulaci...Beru už 4 měsíce proveru 5 mg.Všude jsem cetla že s proverou 5 mg nemuzu otehotnet a gynekolog mi právě řekl že provera má hormon na těhotenství a tudíž mužu sní kdykoliv otěhotnět,taky mi doporučil kyselinu listovou zobat a že po dovolené (25. jedu k moři) se mám ukázát a snad třeba se mi konečně podari otehotnet ptž v létě to je prý největší šance otěhotnět...:D tak doufám že se mi to podaří a nebudu muset jít do centra asistované reprodukce na vyšetření ... držte mi prosím pěstičky a napište mi jestli náhodou nemáte stejný problém a nebo jste měli ale už jste těhu děkuji moc za všechny rady a případne připomínky.. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojíky...tak já řeším něco obdobného. Akorát ještě k tomu beru clostilbegyt. Snažíme se už 2 roky a z toho od září 2011 (osmý cyklus) s proverou a zatím nic :-( Ve středu jdu na ult, zda jsou folikuly...a čeká mě IUI (už třetí). Tak se ho chci na tu proveru zeptat, protože jsem četla ty samé informace, co píšeš. Zkusím se mu zmínit o utrogestanu, slyšela jsem na něj lepší recenze. Ale zase si říkám, snad doktor ví, že když se snažíme o mimi, tak že nedá prášky, co by tomu bránili ne?...no je to viď? já z těch léků jsem pěkně naštvaná. Clostilbegyt zase čtu, že by se měl tak 6x za život a on mi ho dal teď už v klidu po osmé.....

  • Ahojky, já jsem taky brala Proveru cca 1rok, pak jsem začala krvácet mimo cyklus tak jsem ji na dop. doktora vysadila a jelikož menstruace potom zase nepřišla, tak jsem dostala vyvolávačku a potom jsem měla brát zase Proveru. Další měsíc jsem už byla docela zoufálá, protože i s Proverou menstruace zase nikde......a ono to bylo tím, že jsem byla těhotná! Dnes tady mám čtyřměsíční zlatíčko, nevím jestli k tomu pomohla Provera nebo ta vyvolávačka, ale určitě hraje velkou roli i to jak jsi zrovna v pohodě. Takže hlavně klídek, to ti prospěje nejvíc, držím palečky!:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 630 odpovědí a 409 761 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist